Pokušala da napravi božićne fotografije, rezultat je urnebesan / FOTO

Jasmin, vlasnica predivnog haskija po imenu Anuko, pokušala je da napravi sa svojim psom božićnu čestitku, ali stvari nisu ispale baš onako kako je očekivala.

Izvor: B92

Sreda, 20.12.2017.

15:45

Default images

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

Uprkos tome što na fotografijama deluje kao da je Anuko namrgođen ili smrtno uvređen, Jasmin kaže da ovaj pas zapravo nema ništa protiv Božića.

"Šare na njegovom licu jednostavno ostavljaju takav utisak. Anuko je sve samo ne takav - vrlo je fin i opušten i gaji veliki entuzijazam za zabavne stvari oko sebe", objašnjava Jasmin.

When you’re raw fed and your human offers you a baked treat. 🤢

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

"Generalno je tih i ne voli previše maženje. Ali čim izađete iz prostorije, on će krenuti za vama", dodaje.

Jasmin je pronašla Anuka kada je imao samo pet nedelja.

Kaže da su od tada nerazdvojni.

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

"Kad sam ga pronašla, bila sam suicidna i depresivna. Nisam imala ni posao ni prijatelje, a školu sam bila napustila. Praktično sam živela svoj život u krevetu", rekla je.

"Da nije njega, još bih bila u krevetu. Ohrabruje me svaki dan na izlazak u šetnju i svež vazduh. Time čini da se osećam dobro", zaključila je.

A post shared by Anuko (@huskyanuko) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: