Ljubimac na B92.net

Video koji će vam ulepšati dan: Pacovi se brinu za napuštene mace

Pacovi koji su postali dadilje spasenim mačićima shvatili su svoj posao vrlo ozbiljno.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot

Iako su prirodni neprijatelji, pacovi su se odlično snašli u ulozi roditelja - svaki dan čiste i sređuju mačiće.

Sve je počelo kada je pacov Emil udomio bolesnu macu Eboni. Postali su nerazdvojni prijatelji, ali je ona kasnije uginula.

Pošto je Emil bio vrlo tužan, spojili su ga s drugim napuštenim mačićima za koje se odmah počeo da se brine. Kada bi mališani postali previše grubi, on bi ih nežno upozorio da su malo preterali.

Emil se i dalje stara o bebama, a u pomoć mu je priskočila i ženka Remi. Iako imaju i svoje bebe, nikada ne zaborave na mačiće.

Vesti

Ovaj hrčak je odličan glumac / VIDEO

Jedan bračni par iz Malezije slobodno vreme voli da provodi u prodavnici kućnih ljubimaca blizu njihovog posla. Često na pauzama odlaze tamo. Najviše se zadržavaju na delu za hrčke, jer ih te životinjice uvek oduševe.

Vesti utorak 24.04. 08:40 Komentara: 13

Slatki oposum ne može da odoli pšeničnim pahuljicama

Vlasnica neodoljivog oposuma iz Tampa u Floridi objavila je snimak na kojem se vidi kako njen maleni ljubimac "krade" pšenične pahuljice iz njene činije. "Neko je došao i poslužio se", rekla je kroz smeh, ulepšavši svojim snimkom dan mnogim korisnicima Jutjuba.

Vesti subota 21.04. 20:15 Komentara: 1

Da li su vaši psi muzikalni?

Klasika snižava nivo stresa kod pasa - slušajući klasiku, psi bi manje lajali i umirivali se. Na pop muziku i snimak ljudskih glasova nisu menjali ponašanje. Teško je posetiti bilo koju društvenu mrežu, a da se virtuelno ne sapletete na klipove pasa koji reaguju dok njihov čovek svira, peva ili pušta muziku. Reakcije su raznolike i kreću se od pokušaja „pevanja“, preko lajanja, pa sve do zavijanja.

Psi utorak 17.04. 08:38 Komentara: 2

Pigkaso je možda svinja, ali mu to ne smeta da napravi izložbu slika

Aktivistkinja Džoan Lefson vlasnica je svinje Pigkasa koji slika, a njegovi radovi na platnu su na kraju postali putujuća izložba. Spaseni ljubimac pokazao je sklonost četkicama i bojama, a njegov portret Donalda Trampa postao je viralni hit. Pigkasove slike prodaju se za hiljade dolara zahvaljujući njihovom dobrotvornom karakteru. Pogledajte!

Vesti nedelja 15.04. 20:25 Komentara: 1
strana 1 od 205 idi na stranu