Ljubimac na B92.net

Video koji će vam ulepšati dan: Pacovi se brinu za napuštene mace

Pacovi koji su postali dadilje spasenim mačićima shvatili su svoj posao vrlo ozbiljno.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot

Iako su prirodni neprijatelji, pacovi su se odlično snašli u ulozi roditelja - svaki dan čiste i sređuju mačiće.

Sve je počelo kada je pacov Emil udomio bolesnu macu Eboni. Postali su nerazdvojni prijatelji, ali je ona kasnije uginula.

Pošto je Emil bio vrlo tužan, spojili su ga s drugim napuštenim mačićima za koje se odmah počeo da se brine. Kada bi mališani postali previše grubi, on bi ih nežno upozorio da su malo preterali.

Emil se i dalje stara o bebama, a u pomoć mu je priskočila i ženka Remi. Iako imaju i svoje bebe, nikada ne zaborave na mačiće.

Vesti

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1

Pametni papagaj zvuči kao mobilni telefon kada je nervozan

Papagaj Laki ne voli da se odvaja od svog vlasnika. Kada primeti da se "njegov čovek" obuva, Laki počne da ispušta zvuke poput zvonjave "ajfona". Nakon što je primetio neobično ponašanje papagaja, porodični prijatelj snimao je Lakija dok se njegov vlasnik spremao za odlazak na posao. Poslušajte snimak:

Vesti sreda 27.12. 21:25 Komentara: 4
strana 1 od 8 idi na stranu