Ljubimac na B92.net

Video koji će vam ulepšati dan: Pacovi se brinu za napuštene mace

Pacovi koji su postali dadilje spasenim mačićima shvatili su svoj posao vrlo ozbiljno.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Facebook screenshot
Foto: Facebook screenshot

Iako su prirodni neprijatelji, pacovi su se odlično snašli u ulozi roditelja - svaki dan čiste i sređuju mačiće.

Sve je počelo kada je pacov Emil udomio bolesnu macu Eboni. Postali su nerazdvojni prijatelji, ali je ona kasnije uginula.

Pošto je Emil bio vrlo tužan, spojili su ga s drugim napuštenim mačićima za koje se odmah počeo da se brine. Kada bi mališani postali previše grubi, on bi ih nežno upozorio da su malo preterali.

Emil se i dalje stara o bebama, a u pomoć mu je priskočila i ženka Remi. Iako imaju i svoje bebe, nikada ne zaborave na mačiće.

Vesti

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1
strana 1 od 198 idi na stranu