Ljubimac na B92.net

Nije maca, meda je... / VIDEO

Medvedi u potrazi za hranom "poharali" su nedavno gradić Monrovija, u Kaliforniji.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube/ViralHog
Printscreen YouTube/ViralHog

Jedna od porodica meštana, koja je bila žrtva njihove proždrljivosti, često ostavlja klizna vrata svoje kuće, okrenuta ka dvorištu, odškrinuta, kako bi njihove mace mogle da izlaze i ulaze.

Taj otvor je, međutim, bio sasvim dovoljan da se jedan krupni mali meda ušunja u kuću. Privukao ga je miris hrane iz činije namenjene macama.

Vlasnik kuće je uspeo da izbaci medu napolje, ali je prvo snimio njegovu "užinu" u kući.

Nedugo potom, mede su napustile dvorište i otišle sa imanja, ali nisu propustile priliku da se prethodno okupaju u bazenu, piše Mašabl (Mashable).

Vesti

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1

Pametni papagaj zvuči kao mobilni telefon kada je nervozan

Papagaj Laki ne voli da se odvaja od svog vlasnika. Kada primeti da se "njegov čovek" obuva, Laki počne da ispušta zvuke poput zvonjave "ajfona". Nakon što je primetio neobično ponašanje papagaja, porodični prijatelj snimao je Lakija dok se njegov vlasnik spremao za odlazak na posao. Poslušajte snimak:

Vesti sreda 27.12. 21:25 Komentara: 4
strana 1 od 198 idi na stranu