Ljubimac na B92.net

Ne zamerite laviću; on tek uči da riče (VIDEO)

Rika lava dostiže 114 decibela, što je 25 puta glasnije od kosilice za dvorišta. Međutim, ovaj mališan mora da pojede još mnogo mesa, kako bi dostigao takvu silinu.

Podeli
Foto: Twitter Video Screenshot
Foto: Twitter Video Screenshot

Na Tviteru se pojavio preslatki snimak lavića koji pokušava da se oglasi.

Međutim, od njega su glasniji i mnogi mačići. Slušajte ga...

Vesti

Nešto je privuklo pažnju pandama... /VIDEO

Navikli smo da su pande mirne životinje, ali da li ste se pitali kako izgleda kada ih nešto privuče pažnju, zainteresuje ili natera na akciju? Na ovom video-snimku, koji je osvojio društvene mreže, vidi se kako gladne pande pokušavaju da dođu do hrane i baš su nestrpljive. Pogledajte video-snimak.

Vesti četvrtak 22.03. 17:05 Komentara: 0

Kako je mali nilski konj postao nosorog... / VIDEO

Kada je bio sasvim mali nilski konj Čarli je ostao bez mame. Spasli su ga dobri ljudi iz prihvatilišta za nosoroge. Ubrzo je postao njihov najbolji prijatelj, ali je odrastao i sam misleći da je nosorog. U međuvremenu je naučio da se ponaša kao nilski konj, ali još ponekada dođe da se mazi sa svojim omiljenim nosorozima.

Vesti utorak 20.03. 08:40 Komentara: 1

Šta su životinje sve u stanju da urade? / VIDEO

I sami ponekada pomislimo da neke stvari uopšte nisu moguće, a onda se nešto dogodi i dokaže nam potpuno suprotno. Situacije u koje su životinje u stanju sebe da dovedu mogu biti urnebesno smešne, pa čak i potpuno neverovatne. Pogledajte šta su one sve u stanju da urade...

Vesti sreda 14.03. 19:30 Komentara: 1

Strah od oluje je moguće pobediti

Kod mnogih ljubimaca javlja se neobuzdan strah tokom nevremena. Prema prognozama, pred nama je nestabilno vreme s povremenim pljuskovima i grmljavinom, pa vam dajemo vam nekoliko korisnih saveta kako da svojim ljubimcima pomognete da se izbore s ovim strahom.

Psi ponedeljak 12.03. 21:30 Komentara: 2
strana 1 od 203 idi na stranu