Ljubimac na B92.net

Neko je zapomagao iz kuće. Policija zatekla papagaja

Papagaj Dijego naučio je da kaže "Upomoć!" i njegovo zapomaganje izazvalo je pravu pometnju.

Podeli

Jedan dostavljač robe bio je na putu u blizini Klakamasa u Oregonu, kada je začuo nečije krike. Zvučali su kao poziv upomoć.

Vozač je odmah pozvao svoju ženu, koja je potom zvala policiju, a vozač ih je sačekao u blizini kuće u kojoj se, kako je mislio, nalazio neki nevoljnik.

Policajac Hejden Sanders je, međutim, ustanovio da je buku pravio brbljivi papagaj.

Vesti

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1

Pametni papagaj zvuči kao mobilni telefon kada je nervozan

Papagaj Laki ne voli da se odvaja od svog vlasnika. Kada primeti da se "njegov čovek" obuva, Laki počne da ispušta zvuke poput zvonjave "ajfona". Nakon što je primetio neobično ponašanje papagaja, porodični prijatelj snimao je Lakija dok se njegov vlasnik spremao za odlazak na posao. Poslušajte snimak:

Vesti sreda 27.12. 21:25 Komentara: 4
strana 1 od 198 idi na stranu