Ljubimac na B92.net

Dijego je podigao policiju na uzbunu...

Dostavljač hrane koji je vozio ulicom, u mestu Klakamas u Oregonu, iz jedne kuće je začuo dramatične pozive upomoć.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Kako se poziv ponavljao bez prestanka, vozač je ubrzo pozvao policiju.

Na njegov poziv odgovorio je policajac Hajden Sanders, koji se ubrzo pojavo sa patrolom.

Naoružani policajci su polako prišli kući, i samo što su megafonom hteli da upozore na svoje prisustvo, uočili su da je glavni krivac za krike koji su dopirali iz kuće - Dijego.

Ovaj papagaj je nekako uspeo da nauči da viče "Upomoć!", pa je ovoga puta, izgleda, iz dosade ili samoće, rešio da se grubo našali...

Vesti

Ova kuca i radnik Gradske čistoće su najbolji drugari / VIDEO

Mnogi imaju predrasudu da psi u dvorištima "kidišu" na poštare, raznosače novina, đubretare… Međutim, sve je više video snimaka vlasnika iz celog sveta koji nam potvrđuju upravo suprotno – da njihovi psi zapravo imaju prava prijateljstva s vrednim radnicima koji ih svako malo posete. Svaki put kada ovaj radnik Gradske čistoće svrati u ulicu gde živi ovaj predivan zlatni retriver, on mu donese poslasticu i priušti mu višeminutnu partiju maženja i ljubavi. Ima li šta slađe?

Vesti petak 19.01. 20:45 Komentara: 1

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8
strana 1 od 198 idi na stranu