Ljubimac na B92.net

Kao u Ezopovoj basni: Kornjača pobedila zeca u trci (VIDEO)

Konačno se obistinila Ezopova basna.

mashable
Podeli
Foto: Twitter Video Screenshot
Foto: Twitter Video Screenshot

Drevni grčki pisac koji je napisao "Kornjaču i zeca" možda je imao bujnu maštu kada je pretpostavio da će strpljiva kornjača u trci pobediti haotičnog zeca, ali se to sada i ostvarilo.

Video-snimak prikazuje neobičnu trku u kojoj kornjača pobeđuje klempavog zeku bez pola muke.

Tvit izvesnog @rodriguezdagod pregledan je više od 150.000 puta.

Vesti

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1

Pametni papagaj zvuči kao mobilni telefon kada je nervozan

Papagaj Laki ne voli da se odvaja od svog vlasnika. Kada primeti da se "njegov čovek" obuva, Laki počne da ispušta zvuke poput zvonjave "ajfona". Nakon što je primetio neobično ponašanje papagaja, porodični prijatelj snimao je Lakija dok se njegov vlasnik spremao za odlazak na posao. Poslušajte snimak:

Vesti sreda 27.12. 21:25 Komentara: 4
strana 1 od 198 idi na stranu