Ljubimac na B92.net

Papagaj je mrzeo sve, ali mu je jedna žena vratila veru u ljude /VIDEO

Bivši vlasnici jednog predivnog papagaja nisu želeli da brinu o njemu. Zbog stresa koji je trpeo, počupao je sebi perje i kada je konačno spasen, nije voleo ljude.

Index.hr
Podeli
Foto: Facebook Video Screenshot
Foto: Facebook Video Screenshot

Nekoliko porodica je pokušalo da ga udomi, ali prema svima je bio agresivan. Međutim, na njegovu sreću, jedna žena je uspela da ostvari kontakt s njim.

Kada ga je prvi put ugledala, otpevala mu je pesmu, a on je počeo da se njiše u ritmu. Tako je počela njihova priča. Malo po malo, on joj se potpuno prepustio, a vrlo brzo je stekao poverenje i u druge članove porodice.

Nervoza, strah i prezir prema ljudima postali su prošlost. Ovaj papagaj je sada srećan, konačno veruje ljudima i živi život kakav svaki ljubimac zaslužuje.

Zanimljivosti

Hranilica koja će vam pomoći da se rešite nereda / VIDEO

Većina vlasnika pasa i mačaka bori se s neredom po stanu u vidu dlaka, razbacanih igračaka i hrane. Ovaj Jutjub korisnik objavio je video u kojem pokazuje kako uz malo truda možete da napravite hranilicu za pse i mace koja će pomoći da vaš životni prostor bude čistiji. Materijali od kojih je izrađena su jeftini, pa zašto ne biste pokušali?

Zanimljivosti nedelja 26.11. 08:45 Komentara: 1
strana 1 od 197 idi na stranu