Ljubimac na B92.net

Labrador usvojio mače i sada su nerazdvojni (VIDEO)

Prijateljstva između pripadnika različitih vrsta koje su (prema legendama) zakleti neprijatelji uvek mogu da izmame osmeh na lice.

Metro.co.uk
Podeli

Zato, upoznajte Barnija i Avu.

Barni je labrador, a Ava mače i na prvi pogled nemaju baš ništa zajedničko, sem što su slatki i čupavi. Međutim, oni su se zbližili kao retko koji pas i mačka.

Ava je pronađena promrzla i napuštena u jednoj bašti u Londonu. Tada je bila stara samo nekoliko dana i budućnost za nju nije izgledala nasmešeno. Verovatno bi uginula, da je nisu hitno prebacili u Batersi prihvatilište za pse i mačke. Odmah po dolasku, za nju se pobrinula veterinarka Megan Goldring i nakon što se oporavila, upoznala se s Barnijem.

On je tri godine star labrador rođen u odgajivačnici neodgovornog vlasnika i na kraju završio kod ljudi koji ga zapravo nisu želeli. Izbacili su ga iz kuće 2014. i tako je završio u Batersiju. Glavna sestra se zaljubila u njega i odmah ga udomila, pa joj on sada pravi društvo na radnom mestu.

Barni se tako upoznao s Avom i orustai da brine o njoj dok se oporavlja. Čak se ne buni što ona sada spava u njegovom krevetu, odmara se na njegovim šapama i igra s njegovim repom.

Vesti

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8

Ovako izgleda jedan poseban dan u zoološkom vrtu / VIDEO

Stanovnici zoološkog vrta u Oregonu vrlo su se obradovali snegu. Iako je poznato da u njemu posebno uživaju polarni medvedi i druge životinje koje žive na polovima, pozitivne reakcije ispoljile su i životinje koje nikad ne bi videle sneg u svom prirodnom staništu. Kako to izgleda, pogledajte u simpatičnim snimcima.

Vesti petak 29.12. 08:45 Komentara: 1

Pametni papagaj zvuči kao mobilni telefon kada je nervozan

Papagaj Laki ne voli da se odvaja od svog vlasnika. Kada primeti da se "njegov čovek" obuva, Laki počne da ispušta zvuke poput zvonjave "ajfona". Nakon što je primetio neobično ponašanje papagaja, porodični prijatelj snimao je Lakija dok se njegov vlasnik spremao za odlazak na posao. Poslušajte snimak:

Vesti sreda 27.12. 21:25 Komentara: 4
strana 1 od 198 idi na stranu