Prasence Joda pobeglo iz klanice i našlo utočište

Upoznajte Jodu, kanadsko prasence sa čeličnom voljom i svetlom budućnošću.

Izvor: Huffington Post

Petak, 27.09.2013.

12:17

Default images

Pre manje od nedelju dana, Joda je bio na putu za klanicu. Negde na Auto-putu 30 ka Kvebeku, uspeo je da se iskrade iz kamiona i pobegne.

Ljudi koji su pratili kamion kažu da se prase izvuklo kroz rupu i palo sa prikolice. Služba za spasavanje životinja uzela je prase, koje je potom našlo dom u utočištu Višing vel u Ontariju koje udomljava domaće životinje.

Posle kupanja, kontrole kod veterinara i malo lečenja za njegove rane, Joda je šarmirao sve posetioce strane utočišta na Fejsbuku.

Na jednoj fotografiji, prasence bezbrižno sedi u krilu neimenovanog čoveka i prepušta se maženju, dok na drugoj njuška gomilu sena.

Brenda Bronfman, vlasnica prihvatilišta, kaže: “On voli da ljudima dolazi u krilo i da ga maze. Pravi je anđeo”.
Wishing Well Sanctuary
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: