Džastin Biber ostaje bez ljubimca?

Tinejdžerska zvezda Džastin Biber mogao bi da ostane bez svog majmučića - kućnog ljubimca ukoliko do sutra ne potvrdi da je njegov vlasnik.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.05.2013.

14:17

Default images

Prošlo je mesec dana otkada su carinici na minhenskom aerodromu od kanadske superzvezde oduzeli malog majmuna jer Biber nije imao urednu potvrdu o vlasništvu životinje.

Ukoliko u narednih nekoliko dana carini ne dostavi potvrdu da je majmun njegovo vlasništvo, carinici će ga predati nekom od zooloških vrtova u Nemačkoj u kojem će živeti sa ostalim životinjama.

"Majmun će biti uklopljen u već postojeću grupu njegovih "drugara", oni su deo neke veće grupe i ne žive samostalno jer to nije dobro za njihovo zdravlje, naročito kada su mladi", saopštili su iz Nemačke državne kancelarije za zaštitu životinja i okoline.

Oni takođe pretpostavljaju da će BIber platiti kaznu za dovođenje ovog malog primata na njegovu nemačku turu. Iznos bi mogao da bude petocifren i pokrivao bi troškove za zbrinjavanje majmuna od kraja marta, kada je oduzet Biberu.

"Mališan raste i igra se okolo, ali je usamljen, potrebni su mu ostali majmuni sa kojima može da se zabavlja i koji mogu da ga drže pod kontrolom. Vreme je da dobije društvo ili će početi da se ponaša čudno", kažu u skloništu u kojem je majmun privremeno smešten.

Biber je već nagovestio da se neće protiviti udomljavanju malog majmuna, a pošto se približio datum do kada je morao da dokaže njegovo vlasništvo, sve je izvesnije da će on završiti u nekom zoološkom vrtu.

Rok za podnošenje urednih papira o vlasništvu nad ljubimcem je 17. maj, a ukoliko do tog datuma dokazi ne stignu, majmunčić postaje nemačko vlasništvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: