Ljubimac na B92.net

Vesti

Da li su vaši psi muzikalni?

Klasika snižava nivo stresa kod pasa - slušajući klasiku, psi bi manje lajali i umirivali se. Na pop muziku i snimak ljudskih glasova nisu menjali ponašanje. Teško je posetiti bilo koju društvenu mrežu, a da se virtuelno ne sapletete na klipove pasa koji reaguju dok njihov čovek svira, peva ili pušta muziku. Reakcije su raznolike i kreću se od pokušaja „pevanja“, preko lajanja, pa sve do zavijanja.

Psi utorak 17.04. 08:38 Komentara: 2

Pigkaso je možda svinja, ali mu to ne smeta da napravi izložbu slika

Aktivistkinja Džoan Lefson vlasnica je svinje Pigkasa koji slika, a njegovi radovi na platnu su na kraju postali putujuća izložba. Spaseni ljubimac pokazao je sklonost četkicama i bojama, a njegov portret Donalda Trampa postao je viralni hit. Pigkasove slike prodaju se za hiljade dolara zahvaljujući njihovom dobrotvornom karakteru. Pogledajte!

Vesti nedelja 15.04. 20:25 Komentara: 1

Spasena slepa krava pronašla novu prijateljicu / VIDEO

Slepa krava Dafodil spasena je i dovedena na kalifornijsku Farmu i utočište životinja "The Animal Place" u Gras Veliju. Tamo se upoznala s kravom Magnolijom kojoj se odmah svidela. Dafodil je rođena slepa, ali odmah je počela da se igra s Magnolijom, koja je to sjajno prihvatila. Pogledajte!

Vesti sreda 11.04. 20:45 Komentara: 1

Pernati nindža: Da li ste ikada videli potpuno crnu kokošku?

U Indoneziji postoji vrsta kokoške koja je cela crna, uključujući unutrašnje organe. Nosi naziv Ajam Cemani, a uzgaja ih Vira Kusuma, na zapadnom delu ostrva Java. Pošto se crne kokoške smatraju simbolom sreće, samo jedna može da košta i do 1.075 evra. Ova vrsta živine postala je zbog svoje traženosti znatno češći prizor nego što je ranije bila.

Vesti subota 7.04. 19:45 Komentara: 8
strana 1 od 205 idi na stranu