Ljubimac na B92.net

Još jedan dokaz šta je čovek u stanju da uradi za svog ljubimca VIDEO

Dobro je poznato da ljubav vlasnika prema svom ljubimcu može da bude tolika da je čovek u stanju da za svoju omiljenu životinju učini isto ono što bi učinio i za bilo kog člana svoje porodice.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen Facebook/SashaFooKUSI
Printscreen Facebook/SashaFooKUSI

Upravo je događaj koji se nedavno desio u Kaliforniji bio potvrda toga. Kuću Hozea Guzmana, iz mesta Pala, u blizini San Dijega, pre nekoliko dana je zahvatio požar.

Kada je video svoj dom u plamenu i vatrogasce koji pokušavaju da zaustave vatrenu stihiju, Hoze nije časio ni časa, već je odmah uleteo u vatru i dim.

Vatrogasci su pokušali da ga odgovore od toga, ali ih on nije slušao. Znao je da mora da se vrati u kuću i spase svog ljubimca, bez obzira na to kako se to završilo po njega...

Snimak spasavanja ljubimca iz kuće u plamenu, za samo nekoliko dana, sakupio je više od četiri miliona pregleda.

Ipak, mišljenja ljudi o ovom postupku vlasnika su podeljena. Dok jedni tvrde da je suludo rizikovati život zbog psa, drugi su potpuno uvereni da bi zbog svog ljubimca identično postupili.

Vesti

Životinje koje su zauvek nestale s lica Zemlje

Kao direktna posledica čovekove aktivnosti – seče šuma, eksploatacije rudnih nalazišta, zagađenja vodnih resursa i manipulisanja rečnim tokovima, klimatskih promena i krivolova, i prethodne godine istrebljeno je nekoliko životinjskih vrsta.

Vesti sreda 20.03. 09:38 Komentara: 39
strana 1 od 9 idi na stranu