Ljubimac na B92.net

Amputirana mu je šapica i niko ga neće

Mačak Miša pronađen je u junu 2016. godine sa velikom povredom, zbog koje je ostao bez prednje šapice. Nisu uspeli da mu je spasu, odnosno amputirana je.

Izvor: B92
Podeli
Foto: simazoran / Depositphotos / Ilustracija
Foto: simazoran / Depositphotos / Ilustracija

Ako želite da pomognete ovoj maci, možete da se obratitet udruženju "Crvena šapica" putem fejsbuka.

"Miša je smešten u privremeni dom. Naredne godine je oboleo od dijabetesa. Njegovi nalazi krvi bili su su jako loši, šećer je bio previsok, pa je odmah moralo da se krene sa davanjem infuzije i insulina", prenosi Petaface.

Za njega su morali da nabave aparat za kontrolu šećera, tračice i insulin. Insulin prima dva puta dnevno, četiri puta na dan mu se meri šećer. Mačak je na specijalnom režimu ishrane za životinje sa dijabetesom, a takva hrana je veoma skupa…

"Koristimo konzerve, Miša pojede jednu dnevno. Molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu da se zajedno borimo za njega, da obezbedimo hranu, posip i insulin. Ako ste u mogućnosti i želite da nam pomognete, Miši tražimo dom za uvek i nadamo da će nečije srce biti dovoljno veliko da ovom borcu omogući srećan život", navode iz Udruženja Crvena šapica.

Mačak Miša je proživeo svašta, nažalost još traži dom, evo treća godina je pred njim kako ga traži. Pomozimo mu, potrebna mu je ljubav i nega.

Vesti

Devojčicu napao pas: Apsolutno kriv vlasnik VIDEO

Devojčicu u Višnjici izujedao je pas, i to vlasnički. Očevici kažu da je dete šetalo sa majkom dok je pas ležao kod otvorene kapije kuće u kojoj živi njegov vlasnik i napao je dete u par navrata. Kažu da je bio toliko agresivan da je jedva obuzdan.

Vesti subota 16.02. 13:50 Komentara: 86
strana 1 od 11 idi na stranu