Amputirana mu je šapica i niko ga neće

Mačak Miša pronađen je u junu 2016. godine sa velikom povredom, zbog koje je ostao bez prednje šapice. Nisu uspeli da mu je spasu, odnosno amputirana je.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.02.2019.

18:05

Amputirana mu je šapica i niko ga neće
Foto: simazoran / Depositphotos / Ilustracija

"Miša je smešten u privremeni dom. Naredne godine je oboleo od dijabetesa. Njegovi nalazi krvi bili su su jako loši, šećer je bio previsok, pa je odmah moralo da se krene sa davanjem infuzije i insulina", prenosi Petaface.

Za njega su morali da nabave aparat za kontrolu šećera, tračice i insulin. Insulin prima dva puta dnevno, četiri puta na dan mu se meri šećer. Mačak je na specijalnom režimu ishrane za životinje sa dijabetesom, a takva hrana je veoma skupa…

"Koristimo konzerve, Miša pojede jednu dnevno. Molimo sve koji su u mogućnosti da nam pomognu da se zajedno borimo za njega, da obezbedimo hranu, posip i insulin. Ako ste u mogućnosti i želite da nam pomognete, Miši tražimo dom za uvek i nadamo da će nečije srce biti dovoljno veliko da ovom borcu omogući srećan život", navode iz Udruženja Crvena šapica.

Mačak Miša je proživeo svašta, nažalost još traži dom, evo treća godina je pred njim kako ga traži. Pomozimo mu, potrebna mu je ljubav i nega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: