Ljubimac na B92.net

Najpoznatiji rakun, Oreo sa crvenog tepiha, uginuo u desetoj godini

U svojoj desetoj godini nakon kraće bolesti preminuo je najpoznatiji i najomiljeniji rakun na svetu, Oreo. On je svetu poznat po tome što je bio inspiracija za lik Roketa iz Marvelovog ostvarenja Čuvari galaksije (Guardians of the Galaxy).

Izvor: B92, Petface
Podeli

Zanimljivo je da su ga njegovi staratelji dobili sa svega dva dana života, pošto njegova majka nije više imala mleka da ga hrani. Brinuli su se o njemu i čuvali ga, a već tada je postao najpoznatiji rakun u Velikoj Britaniji.

O njegovoj smrti svet je obavestila jedna od njegovih starateljki, tako što je taj nemili događaj objavila na Fejsbuku. Ona se u tom postu prisetila svih lepih stvari, rekla je da je bio njihov superheroj i zvezda i da sada može da počiva u miru.

Ono što je takođe veoma zanimljivo, a vezano je za ovog neverovatnog rakuna jeste da je bio i na crvenom tepihu. Doživeo je to da dođe i da se prošeta crvenim tepihom i tako upozna mnoge glumce. On je inspirisao umetnike da daju jednom liku baš njegov fizički izgled.

Od rođenja je bio poseban, a njegova popularnost se postepeno širila i bivao je sve poznatiji. Sada nema ko o njegovoj smrti ne piše, svi žale za njim, a možda ćemo moći i u njegovu čast da gledamo reprize filma, baš kako to ide kada umre velika zvezda.

Vesti

Devojčicu napao pas: Apsolutno kriv vlasnik VIDEO

Devojčicu u Višnjici izujedao je pas, i to vlasnički. Očevici kažu da je dete šetalo sa majkom dok je pas ležao kod otvorene kapije kuće u kojoj živi njegov vlasnik i napao je dete u par navrata. Kažu da je bio toliko agresivan da je jedva obuzdan.

Vesti subota 16.02. 13:50 Komentara: 86
strana 1 od 11 idi na stranu