On je Paša, najslađi poklon Vladimiru Putinu FOTO / VIDEO

Velika pažnja mnogobrojnih domaćih i stranih medija ovoga dana usmerena je na posetu ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.01.2019.

16:32

Default images

Osim brojnih protokolarnih događaja i aktivnosti, mediji su posebno bili zainteresovani i za zanimljiv poklon koji je predsednik Srbije namenio gostu iz Moskve.

Taj poklon je tromesečno štene šarplaninca, inače treći pas kojeg je Vladimir Putin dobio kao poklon od zvaničnika drugih država.
Foto: EPA-EFE / Michael Klimentyev / Sputnik / K
Veliko - malo štene se zove Paša i veoma je slatko. Iz poznatog je legla, pa mu se znaju preci u nekoliko prethodnih generacija unazad.

Prema rečima domaćih zvaničnika, simbolika ovakvog poklona leži u tome što je šarplaninac odbrambeni pas poreklom iz Srbije.
Veoma je privržen svom vlasniku i "ne da na njega".

Kažu da se ne boji čak ni medveda!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: