Ljubimac na B92.net

Nezvani gost zalutao u bolnicu i ostavio sve u čudu VIDEO

Ogroman los zalutao je juče u zgradu bolnice u Enkoridžu, najvećem gradu na Aljasci. Čim je ušetao, namirisao je "užinu" - dekorativno bilje u holu, dok su pacijenti i zaposleni u čudu i strahu posmatrali životinju pozamašne veličine.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Na video-snimku se vidi kako los brsti zelenu biljku u blizini ulaza, a zatim zuri prema kameri, prenosi AP.

Posle kratkog oklevanja, zalutala životinja je polako izašla kroz otvorena vrata.

Los je u bolnicu ušao kroz vrata koja su bila širom otvorena da se ne bi zaglavila usled ekstremne hladnoće u Enkoridžu, rekla je portparolka te zdravstvene ustanove Kjerstin Lastufka.

Prema njenim rečima, po svoj prilici su biljke u toplom predvorju privukle životinju, koja ih je brstila desetak minuta.

Tokom svoje kratke "posete", los nikoga nije povredio niti je napravio neki veći problem, osim što je "užinao". "Bila je to prilično mirna poseta", zaključila je Lastufka.

Vesti

Začinjeno - da ili ne?

Koji začini su dobri i sigurni za pse? Mnogi vlasnici u svojoj ishrani koriste različite začine, pa ste se sigurno zapitali da li bi neki od njih mogao da se svidi i ljubimcu.

Vesti četvrtak 17.01. 21:32 Komentara: 0

Gubitak ljubimca je trauma. Kada je vreme za novog?

Prirodno je i normalno da se gubitak doživi traumatično i bolno, a često nam otežavaju i druge emocionalne reakcije kao što su osećanje krivice ili neuspeha. Posebno je teško starijim vlasnicima, kojima je pas jedino društvo i odbrana od usamljenosti.

Vesti sreda 16.01. 20:20 Komentara: 25

Kuce ne trpe obuću VIDEO

Jedno od aktuelnijih pitanja u ovo doba godine, kad su četvoronošci u pitanju, jeste da li pse treba oblačiti i obuvati tokom hladnih dana kada ih izvodite napolje.

Vesti četvrtak 10.01. 08:50 Komentara: 2
strana 1 od 9 idi na stranu