Šta vaši ljubimci rade u zadnjim trenucima u životu?

Džesi Ditrih zamolila je veterinara kod kojeg odvodi svog ljubimca da joj otkrije najteži aspekt svoje profesije.

Izvor: Net.hr

Ponedeljak, 10.09.2018.

20:33

Šta vaši ljubimci rade u zadnjim trenucima u životu?
Foto: Thinkstock ilustracija

Gubitak kućnog ljubimca gotovo je jednak smrti člana porodice pa taj zastrašujući dan može biti jedan od najtraumatičnijih u našim životima, piše Net.hr.

Zato mnogi vlasnici ne mogu da podnesu da prisustvuju i samom činu uspavljivanja svojih ljubimaca, ali nakon što ovo pročitate možda i promenite svoj pogled na celu situaciju.

Naime, Džesi Ditrih zamolila je veterinara kod kojeg odvodi svog ljubimca da joj otkrije najteži aspekt svoje profesije.

“Rekao mi je da čak 90 odsto ljudi ne želi da bude u prostoriji kada uspavljuje životinju i one stoga svoje zadnje trenutke u životu provode sumanuto tražeći vlasnike. Njegovo priznanje me je slomilo”, napisala je ova žena na Tviteru. “I zato ću svog ljubimca, kada taj dan dođe, doslovno zasipati njegovim omiljenim igračkama”, poručila je Džesi.

Ovo mučno priznanje veterinara vrlo brzo je postalo viralno, podeljeno je više od 40.000 puta i dobilo više od 180.000 ‘lajkova’.

Objava Džesi Ditrih inspirisala je i mnoge druge da podele svoje bolno iskustvo gubitka kućnog ljubimca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: