Beba lenjivca koja će vam ulepšati dan

Zoološki vrt u Misisipiju obradovao je iznenadni dolazak na svet ove ženkice, koja je već prvog dana postala miljenica svih radnika.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.07.2018.

15:14

Beba lenjivca koja će vam ulepšati dan
Foto: Epa, Bernd Wuestneck

Zoološki vrt Hetisburg u Misisipiju objavio je vest da su lenjivci, ženka Mo i mužjak Čui krajem juna dobili mladunče. Novorođena ženka nazvana je Mapl.

Dolazak na svet bebe lenjivca iznenadio je radnike zoološkog vrta, koji nisu znali da je Mo trudna. Jedan od zaposlenih Stiven Tejlor kaže da to nije čudno s obzirom na to da lenjivci po ceo dan vise na grani i imaju debelo krzno zbog kojeg je teško primetiti promene.

“Mo je već zarobila naša srca. Uvek je uzbudljivo imati mladunče u zoološkom vrtu, a ko ne bi voleo bebu lenjivca”, kaže on. Malena ženka lenjivca, koju zasad paze roditelji, već je počela aktivno da jede voće i povrće i da se penje po drveću, prenosi Pipl.

Zoološki vrt Hetisburg na društvenim mrežama deli snimke glavne ljubimice ovog leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: