Zečica pomaže psu dok prolazi kroz tešku bolest

Upoznajte Lolu i Peper. Lola je pas, a Peper zec. Njih dve su najbolje prijateljice i sve rade zajedno.

Izvor: B92

Petak, 13.07.2018.

10:04

Default images

Njihove omiljene igre su penjanje uz stepenice i sakrivanje ispod ćebeta. Peper se sakrije, a Lola je traži. Lola potom pokušava da natera Peper da je juri, dok zečica samo zuri u nju.

Zajedno ih šetaju u parku, a njihova vlasnica Kortni Donaker u šali kaže da je Peper više zec nego pas.Ona ističe da su ove dve životinje od prvog susreta znale da će biti prijateljice.

"Polako smo spustili Lolu na kauč pored Peper. Peper je samo skočila do Lole i počela da je njuši", priseća se Donaker.

Međutim, Lola se jednog dana razbolela. Dijagnostifikovana joj je siringomielia, veoma teško oboljenje, gde pas proživljava velike bolove. Jedina koja je mogla da smiri Lolu bila je, naravno, Peper. Od trenutka kada je bolest počela, zečica je predosetila da nešto nije u redu i stalno je bila uz svoju prijateljicu. Lola bi bila bolje samo grleći se sa Peper.

Jedan dan je bio naročito težak, kako kaže njihova vlasnica. Lola je konstantno cvilela od bolova, a onda je došla zečica i tegobe su se smanjile.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: