Branio dom: Orangutan napao bager koji mu je srušio stablo / VIDEO

Tužan i potresan video-snimak je nastao pre godinu u Indoneziji, a prikazuje organgutana koji svom snagom pokušava da odbrani svoj dom.

Izvor: B92

Petak, 22.06.2018.

19:28

Branio dom: Orangutan napao bager koji mu je srušio stablo / VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

Organzijacija za spašavanje životinja International Animal Rescue objavila je video-snimak uznemirenog orangutana koji je svim silama pokušao da se bori protiv teške mašinerije koja uništava šumu u kojoj je obitavao.

U trenutku kada je bager krenuo da ruši drveće pred sobom, orangutan je skočio je na oboreno stablo i došao do korpe bagera koja ga je podigla. Nemoćna životinja je pala na gomilu granja.

Sve vreme ga je u korak pratio radnik iz Orangutan Protection Unita s puškom sa strelicama za uspavljivanje. Nakon što ga je uhvatio, organgutan je sklonjen u rehabilitacioni centar u Ketapangu.

U sledećem video-snimku pogledajte kako je orangutan na sve načine pokušavao da odbrani svoj dom od mašinerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: