Ljutiti pas ne dopušta vlasniku da spava u njegovom krevetu (VIDEO)

Mužjak nemačke doge Henri je zaštitnički odbranio svoju teritoriju... Ali ne, nije reč o dvorištu ili kući, već o krevetu, u koji čak ni vlasniku ne dopušta da uđe.

Izvor: B92

Sreda, 13.06.2018.

20:04

Ljutiti pas ne dopušta vlasniku da spava u njegovom krevetu (VIDEO)
Foto: Printscreen Rumble

Ako imate kućnog ljubimca, onda sigurno znate kako oni vole da imaju posebno mesto u domu – bilo da je reč o prostoru ispod stola, koji psi obožavaju, njihovom krevetu ili pak fotelji.

Kada se ne šetaju i ne igraju u prirodi, oni u njima borave i odmaraju se, te ne čudi zašto se često ponašaju prilično teritorijalno kada je u pitanju kutak namenjen samo za njih.

Oni to bukvalno tako i shvataju, a dokaz za to je simpatičan video-klip na kome je pas Henri, kada je primetio da se vlasnik izležava u njegovom krevetiću, uradio sve da ga izbaci.

U nastavku pogledajte ovaj simpatičan video-snimak...

Source: Grumpy Great Dane Doesn't Let His Owner Sleep In The Dog Bed by chrisdaz

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: