Mačor "bilder" iz Montreala je najmišićavija mačka na svetu / FOTO

Iako nije poznato ko je vlasnik ove mace, ona je zahvaljujući svojoj građi postala prava internet-zvezda.

Izvor: B92

Utorak, 12.06.2018.

16:40

Default images

Nakon što je ovaj mačor viđen na ulicama Montreala napravljen mu je nalog na Tviteru, a fotografije su veoma brzo obišle svet.

Nalog na Tviteru pod nazivom "Buff cat" do sada ima više od 20.000 pratilaca, a mišljenja korisnika ove društvene mreže su podeljena. Dok jedni smatraju da je nabildovani mačor simpatičan, drugi komentarišu da očigledno ima ozbiljne zdravstvene probleme, te bi trebalo što pre da poseti veterinara.

Ima i onih koji nagađaju da je u pitanju redak genetski poremećaj zbog kog životinje izgledaju ovako mišićavo, a najčešće se beleži kod stoke.

U svakom slučaju, nadamo se da je macan dobro i da će ga ponovo pronaći, te ustanoviti da li mu je zdravlje ugroženo ili nije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: