Tintin je preslatka veverica koja mnogo voli svog vlasnika / VIDEO

Tintin nije samo poznati lik iz popularnog stipa, Tintin je i preslatka veverica koja je svom vlasniku Dekanu pre četiri godine pala sa krova pravo u dvorište. Od tada su gotovo nerazdvojni.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2018.

23:40

Tintin je preslatka veverica koja mnogo voli svog vlasnika / VIDEO
Printscreen YouTube/The Dodo

Kada je pao, bio je veoma mali. Povredio se, ali se njegova majka, videvši ga kako leži u travi, samo okrenula i otišla.

Veterinari Tintinu nisu davali mnogo šanse da preživi, ali je Dekan bio uporan. Danas Tintin prati Dekana gde god da ide. Njih dvojica čak i jedu zajedno.

Iako je divljinu zamenio Dekanovim dvorištem, Tintin ipak mnogo voli i da je u kući. Tamo ima svoje gnezdo, a umesto sa grane na granu, u kući skače po Dekanovom nameštaju.

Tintin je preslatka veverica koja mnogo voli da se mazi, a zahvaljujući svojim vragolijama ima mnogo pratilaca na Fejsbuku i Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: