Peti dog fest počinje 2. juna: Dođite i udomite psa

Peti sajam hrane, opreme i kozmetike za pse i druge kućne ljubimce Dog fest u organizaciji magazina Pas, održaće se i ove godine u atrijumu tržnog centra Delta City u subotu 2. juna, u periodu od 10 do 20 časova

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

13:45

Peti dog fest počinje 2. juna: Dođite i udomite psa

I ovogodišnja manifestacija imaće humanitarni karakter, a ove godine, na V dog festu, svi posetioci moći će da udome sedam kuca iz gradskih azila JKP „Veterina Beograd“. U pet beogradskih prihvatilišta JKP „Veterina Beograd“ u svakom trenutku smešteno je više od 3.000 pasa. Od početka godine usvojeno je tek 417 nezbrinutih pasa, kako direktno iz prihvatilišta, tako i u okviru akcija usvajanja koje “Veterina Beograd” organizuje ili u njima posredno učestvuje. Nadamo se da će i naša manifestacija doprineti da što više pasa pronađe novi dom.

Revija nezbrinutih pasa

Na centralnom događaju, Reviji nezbrinutih pasa, s početkom u 12 časova, crvenim tepihom ove prelepe pse prošetaće poznate ličnosti (novinari, voditelji, glumci, pevači) kako bi promovisali njihovo udomljavanje. Reviju će otvoriti direktor JKP “Veterina Beograd” Budimir Grubić.

Štandovi

Na štandovima izlagača moći ćete da dobijete besplatne uzorke hrane, grickalica i poslastica, da se upoznate sa opremom, igračkama, suplementima, kozmetikom, garderobom, uslugama za negu i zdravlje mezimaca… Izlagači će tokom celog dana svim posetiocima davati savete o ishrani i nezi naših najboljih četvoronožnih prijatelja, a pobednicima u svim kategorijama naših takmičenja dodeliće vredne poklon-pakete.

Zabavni program

Kako bi svi posetioci i njihovi psi uživali, kao i uvek do sada pripremili smo celodnevni zabavni i interaktivni program: moći ćete da porazgovarate s poznatima o njihovim ljubimcima, organizovaćemo i Dečji kviz znanja o psima, izbor za najšarmantnijeg i najposlušnijeg psa, takmičenje Šiz friz, kao i Trku do klope. Pobednici će dobiti vredne nagrade koje će obezbediti izlagači.

Satnica:

10.30 Otvaranje manifestacije
12.00 Revija nezbrinutih pasa – poznati šetaju pse iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd” radi promocije udomljavanja nezbrinutih životinja
12.30 Razgovor s poznatima o njihovim ljubimcima
13.00 Prezentacija dresure pasa
14.00 Dečji kviz znanja o psima
15.00 Takmičenje Šiz friz
16.00 Izbor za najposlušnijeg psa
17.00 Trka do klope
18.30 Izbor za najšarmantnijeg psa

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: