Urnebesna reakcija japanske mace na klasičnu muziku / VIDEO

Japanska pijanistkinja Juriko Morota nedavno je na svom nalogu naTviteru postavila snimak svog mačka po imenu Čoko koji sluša klasičnu muziku.

Izvor: B92

Četvrtak, 31.05.2018.

08:40

Urnebesna reakcija japanske mace na klasičnu muziku / VIDEO
Printscreen / Twitter/yurikomorota

Dok su Juriko i njen muž, inače profesionalni čelista, slušali "Devetu simfoniju" Gustava Malera, primetili su vrlo neobičnu reakciju svog ljubimca na klasičnu muziku.

"Njegovi pokreti su bili toliko neobični da sam odmah počela da ga snimam telefonom", rekla je Juriko, dodajući da je njoj i njenom suprugu ta scena bila potpuno urnebesna. Čoko je jednogodišnji mačak koga je ovaj umetnički par za ljubimca uzeo kada je imao dva meseca, prenosi irski Independent.

Posle objavljivanja snimka, on je postao prava zvezda društvenih mreža, pa su, osim snimka, ljudi počeli i da ga crtaju u njegovoj smešnoj pozi i da svoje crteže postavljaju na internet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: