Ljubimac na B92.net

Porodica u Makedoniji kojoj su vukovi najbolji prijatelji / VIDEO

Vučica koja je pronađena na ulici u jednom beogradskom naselju sada je u Zoološkom vrtu. Stručnjaci kažu da je dobro iako je pretrpela ogroman stres. Naime, ova životinja je gajena u kućnim uslovima. Policija istražuje ko je vlasnik, kome inače preti kazna do 50.000 dinara. Sumnja se da u Beogradu dvadesetak vukova žive kao kućni ljubimci. “Exploziv“ vas večeras vodi u Makedoniju, gde su jednoj porodici ove životinje najbolji prijatelji.

Izvor: B92
Podeli

Vesti

Na ove pse niko ne može dugo da bude ljut / VIDEO

Psi odlično znaju kada su krivi i kada su uradili nešto što nisu smeli, ali imaju i pogled kojem niko ne može da odoli. Vlasnici ovih pasa ne mogu da se ljute na njih duže od dve sekunde jer izgledaju toliko slatko, da je nemoguće ostati hladnokrvan.

Vesti nedelja 27.05. 08:30 Komentara: 5

Nišlija brine o 800 napuštenih pasa

Pre deset godina Nišlija Saša Pešić je pored reke i na đubrištu pronašao 12 napuštenih štenaca. Zbrinuo ih je, ne sluteći da će taj događaj odrediti njegov životni poziv. Danas u azilu zajedno sa radnicima brine o 800 pasa spašenih sa ulice i od nesavesnih vlasnika.

Vesti subota 26.05. 20:00 Komentara: 43

Kako orlovi u Srbiji preživljavaju zahvaljujući ljudima

Orlovi lešinari, izuzetno retke i zakonom zaštićene ptice, preživeli su zahvaljujući - ljudima. U kolonijama u kanjonu reke Trešnjice, kod Ljubovije, redovno dobijaju hranu koju u prirodi ne bi mogli da nađu. Njihovo hranilište posećuju turisti sa svih strana nadajući se da će videti "kraljeve visina".

Vesti subota 26.05. 18:35 Komentara: 2
strana 1 od 223 idi na stranu