Ljubimac na B92.net

Ove životinje caruju Instagramom i zarađuju brdo novca / VIDEO

Agent za ljubimce Loni Edvards pronalazi razne načine na koje slavne životinje mogu da zarade brdo novca – i odlično joj ide!

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

U poslednjih deset godina razni ljubimci postali su zvezde interneta.

Neki su se proslavili na Jutjubu, neki na Fejsbuku, ali Instagram je svakako među popularnijim društvenim mrežama za takve priče.

Ljubimci su zahvaljujući društvenim mrežama postali slavni, a neki od vlasnika životinja čiji su snimci viralni usput su i lepo zaradili.

Pogledajte koga Loni Edvards sve zastupa u svojoj Agenciji za pse.

Vesti

Nišlija brine o 800 napuštenih pasa

Pre deset godina Nišlija Saša Pešić je pored reke i na đubrištu pronašao 12 napuštenih štenaca. Zbrinuo ih je, ne sluteći da će taj događaj odrediti njegov životni poziv. Danas u azilu zajedno sa radnicima brine o 800 pasa spašenih sa ulice i od nesavesnih vlasnika.

Vesti subota 26.05. 20:00 Komentara: 0

Kako orlovi u Srbiji preživljavaju zahvaljujući ljudima

Orlovi lešinari, izuzetno retke i zakonom zaštićene ptice, preživeli su zahvaljujući - ljudima. U kolonijama u kanjonu reke Trešnjice, kod Ljubovije, redovno dobijaju hranu koju u prirodi ne bi mogli da nađu. Njihovo hranilište posećuju turisti sa svih strana nadajući se da će videti "kraljeve visina".

Vesti subota 26.05. 18:35 Komentara: 1

Da li se iko ovoliko raduje poštaru? /VIDEO

Čaki je pas koji svaki put sa nestrpljenjem iščekuje na vratima poštara. Raduje mu se više nego bilo ko u kući. Međutim, jednog dana poštara više nije bilo. Saznali su da je premešten na drugi deo grada. Ipak, Čakijeva vlasnica je našla načina da ga iznenadi. Pogledajte snimak.

Vesti petak 25.05. 08:40 Komentara: 11
strana 1 od 223 idi na stranu