Ljubimac na B92.net

Ove životinje caruju Instagramom i zarađuju brdo novca / VIDEO

Agent za ljubimce Loni Edvards pronalazi razne načine na koje slavne životinje mogu da zarade brdo novca – i odlično joj ide!

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

U poslednjih deset godina razni ljubimci postali su zvezde interneta.

Neki su se proslavili na Jutjubu, neki na Fejsbuku, ali Instagram je svakako među popularnijim društvenim mrežama za takve priče.

Ljubimci su zahvaljujući društvenim mrežama postali slavni, a neki od vlasnika životinja čiji su snimci viralni usput su i lepo zaradili.

Pogledajte koga Loni Edvards sve zastupa u svojoj Agenciji za pse.

Vesti

Prvomajska izložba pasa u Vranju

U gradskom parku u Vranju 1. maja će biti održana jednodnevna Međunarodna izložba pasa na kojoj je učešće prijavilo više od 300 vlasnika pasa različitih rasa iz 23 zemlje Evrope, kao i sa Tajlanda i iz Indije, saopštila je danas gradska uprava u Vranju.

Vesti ponedeljak 30.04. 17:40 Komentara: 1

Psi koji se boje mačaka /VIDEO

Poznato je da psi i mačke nisu neki prijatelji, ima izuzetaka, ali mnogima je čudno kada čuju da se psi boje mačke. Zaista ima takvih pasa. Načini na koje reaguju kada se nađu u njihovoj blizini su različiti. Ovaj video-snimak nasmejao je mnoge, možda će i vas. Pogledajte.

Vesti nedelja 29.04. 08:40 Komentara: 13

Pronašao je zaglavljenog ptića, usledio je dirljiv susret /VIDEO

Iz žbuna je dopiralo pijukanje. Kada je ovaj muškarac prišao, pronašao je ptića zaglavljenog u cevi za kojim su tragali njegovi mama i tata. Trenutak njihovog ponovnog susreta dirnuo je ovog spasioca, koji je podelio snimak, ali i mnoge korisnike društvenih mreža. Zabrinuti roditelji ponovo su bili sa svojim ptićem.

Vesti subota 28.04. 21:55 Komentara: 3
strana 1 od 44 idi na stranu