Ljubimac na B92.net

Upoznajte Prvu, labradorku koja je osvojila Srbiju

Prva, zvezda "Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom" koji se svakog jutra emituje od 6:55 do 11 časova postala je prava zvezda Prve televizije, ali i društvenih mreža.

Izvor: B92
Podeli

Misija ženke labradora koja živi na televiziji Prva kao domaćica "Jutarnjeg programa sa Jovanom i Srđanom" jeste da nauči kako da pomogne osobama sa invaliditetom i da im olakša život.

Naime, Prva će posle izvesnog vremena otići u ruke osobe kojoj je najpotrebnija kako bi joj obezbedila pomoć, a do tada njen dom je Prva televizija u kojoj trenutno provodi bezbrižno detinjstvo.

Treći član voditeljskog tima je ujedno i razigran, a njena divna energija učinila je studio veoma prijatnim za goste programa.

Doduše, zna da bude tu i tamo nestašna, pa ponajviše pate kablovi u studiju koje voli da gricne. Ali, kao i svakom razigranom detetu, Prvoj se sve prašta.

Njena neodoljivost je od prvog dana osvojila ne samo gledaoce već i zaposlene u našoj kompaniji. Da je rođena da bude zvezda dokazuje i na Instagramu, gde je možete pratiti pod korisničkim imenom @prvasapa.

Vesti

Ovaj pas se boji svega, osim letenja /VIDEO

Buldog Bentli jedan je od najplašljivijih pasa koje ćete upoznati. I dok su nekima čudni njegovi strahovi, drugima su smešni. Ipak, ono što je zanimljivo, jeste da uživa u letenju helikopterom. Ovo je njegova priča.

Vesti subota 31.03. 14:26 Komentara: 4

Ovaj mačak pruža najbolje masaže na svetu / VIDEO

Svaki vlasnik mačaka zna koliko ove životinje vole da "mese" svoje ljude. Ipak, jedan mačak to radi toliko predano da je svojom veštinom oduševio sve mačkoljupce. Na vide- snimku koji je Bored Panda objavio na Fejsbuku može se videti kako devojka leži na krevetu, dok joj gospodin Hilingpos (eng. Healingpaws, "šape koje leče") nežno masira leđa. Verujemo da će svaki mačkar posle ovog snimka poželeti da se šape ovog vrednog masera nađu i na njegovim leđima!

Vesti četvrtak 29.03. 14:15 Komentara: 4
strana 1 od 40 idi na stranu