Ljubimac na B92.net

Snimak iz zoo-vrta izazvao bes javnosti /VIDEO

Aktivisti za prava životinja osudili su osoblje zoološkog vrta Bandung u Zapadnoj Javi, u Indoneziji, gde je snimljen orangutan kako puši cigaretu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/ Fox News
Foto: Youtube Screenshot/ Fox News

Kamera je zabeležila trenutak kada jedan od posetilaca zoološkog vrta baca svoju cigaretu orangutanu, koji je uzima, seda i počinje da je konzumira. Video-snimak se velikom brzinom proširio na društvenim mrežama.

Iz zoološkog vrta saošteno je da im je žao zbog incidenta i da postoji mogućnost da je čuvar u to vreme bio na pauzi.

Portparol je istakao da u zoološkom vrtu postoje upozoranja vidljiva posetiocima u kojima se ističe da je zabranjeno davati hranu ili cigarete životinjama.

Osnivač udruženja za zaštitu životinja Merison Gućijano napao je menadžment zoološkog vrta zbog "slabe kontrole“, ali je i kritikovao loše uslove u zoološkim vrtovima.

"Skoro svi zoološki vrtovi su u lošem stanju, od kaveza, hrane do nege koja je neophodna životinjama“.

Indonezija je jedna od zemalja u kojoj veliki broj stanovnika konzumira duvan, ali je poznata i po lošoj zaštiti životinja.

Ovaj zoološki vrt je više puta punio naslovnice zbog izgladnjivanja životinja i njihovog razbolevanja.

Vesti

Ovaj pas se boji svega, osim letenja /VIDEO

Buldog Bentli jedan je od najplašljivijih pasa koje ćete upoznati. I dok su nekima čudni njegovi strahovi, drugima su smešni. Ipak, ono što je zanimljivo, jeste da uživa u letenju helikopterom. Ovo je njegova priča.

Vesti subota 31.03. 14:26 Komentara: 4

Ovaj mačak pruža najbolje masaže na svetu / VIDEO

Svaki vlasnik mačaka zna koliko ove životinje vole da "mese" svoje ljude. Ipak, jedan mačak to radi toliko predano da je svojom veštinom oduševio sve mačkoljupce. Na vide- snimku koji je Bored Panda objavio na Fejsbuku može se videti kako devojka leži na krevetu, dok joj gospodin Hilingpos (eng. Healingpaws, "šape koje leče") nežno masira leđa. Verujemo da će svaki mačkar posle ovog snimka poželeti da se šape ovog vrednog masera nađu i na njegovim leđima!

Vesti četvrtak 29.03. 14:15 Komentara: 4
strana 1 od 40 idi na stranu