Ljubimac na B92.net

Kako je izgubljeni zec spasen iz oluje /VIDEO

Oluja koja je donela sneg Velikoj Britaniji otežala je kretanje i normalan način života njenim stanovnicima, i ne samo njima.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Twitter Video Screenshot/@DublinAirport
Foto: Twitter Video Screenshot/@DublinAirport

Radnici dablinskog aerodroma primetili su malog zeca u snegu koji traga za skloništem. Srećom, jedan od radnika uspeo je da ga izvuče i odnese na sigurno.

Na nalogu aerodroma na Tviteru podeljen je ovaj neobičan susret.

Mali zekonja dobio je nakratko topli dom i hranu. Reč je o ženki mlađoj od godinu dana koja je dobila ime Ema, po oluji koja je zahvatila Britaniju.

Radnik aerodroma dobrovoljno ju je poveo kući da joj pruži pomoć pre nego što se ponovo nađe na slobodi.

Na osnovu fotografija objavljenih na nalogu aerodroma na Tviteru čini se da je Ema uspela da se oporavi i da se sprijatelji sa kućnim ljubimcima.

Vesti

Ovaj pas se boji svega, osim letenja /VIDEO

Buldog Bentli jedan je od najplašljivijih pasa koje ćete upoznati. I dok su nekima čudni njegovi strahovi, drugima su smešni. Ipak, ono što je zanimljivo, jeste da uživa u letenju helikopterom. Ovo je njegova priča.

Vesti subota 31.03. 14:26 Komentara: 4

Ovaj mačak pruža najbolje masaže na svetu / VIDEO

Svaki vlasnik mačaka zna koliko ove životinje vole da "mese" svoje ljude. Ipak, jedan mačak to radi toliko predano da je svojom veštinom oduševio sve mačkoljupce. Na vide- snimku koji je Bored Panda objavio na Fejsbuku može se videti kako devojka leži na krevetu, dok joj gospodin Hilingpos (eng. Healingpaws, "šape koje leče") nežno masira leđa. Verujemo da će svaki mačkar posle ovog snimka poželeti da se šape ovog vrednog masera nađu i na njegovim leđima!

Vesti četvrtak 29.03. 14:15 Komentara: 4
strana 1 od 40 idi na stranu