Kako je izgubljeni zec spasen iz oluje /VIDEO

Oluja koja je donela sneg Velikoj Britaniji otežala je kretanje i normalan način života njenim stanovnicima, i ne samo njima.

Izvor: B92

Sreda, 07.03.2018.

08:40

Kako je izgubljeni zec spasen iz oluje /VIDEO
Foto: Twitter Video Screenshot/@DublinAirport

Radnici dablinskog aerodroma primetili su malog zeca u snegu koji traga za skloništem. Srećom, jedan od radnika uspeo je da ga izvuče i odnese na sigurno.

Na nalogu aerodroma na Tviteru podeljen je ovaj neobičan susret. Mali zekonja dobio je nakratko topli dom i hranu. Reč je o ženki mlađoj od godinu dana koja je dobila ime Ema, po oluji koja je zahvatila Britaniju.

Radnik aerodroma dobrovoljno ju je poveo kući da joj pruži pomoć pre nego što se ponovo nađe na slobodi. Na osnovu fotografija objavljenih na nalogu aerodroma na Tviteru čini se da je Ema uspela da se oporavi i da se sprijatelji sa kućnim ljubimcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: