Ljubimac na B92.net

Bio je sama kost i koža kada su ga pronašli... / VIDEO

Bio je potpuno sam i bolestan. Kada su ga ugledali kroz prozor delovao im je neverovatno: mršav, bolestan i potpuno tužan. Nisu mogli da veruju da je to pas...

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube/The Dodo
Prinscreen YouTube/The Dodo

Odlučili su da ga odvedu kod veterinara, ali se, tako uplašen, sakrio pa im je trebalo vremena da ga nađu. Gladan i dehidriran, izgledao je kao da mu nije još mnogo ostalo. Veterinari su bili uvereni da neće preživeti.

Nakon nekoliko dana, odveli su ga kući i ubrzo odlučili da ga zadrže.

U novom domu, okružen ljubavlju i toplinom, za samo par nedelja počeo je da dobija na kilaži. Sprijateljio se i sa drugim psima iz komšiluka.

Njegov puni oporavak je potrajao, a nije bio baš ni jeftin. Računi za lečenje iznosili su više od 7.000 dolara.

Osim novih vlasnika, za njegov potpuni oporavak zaslužni su i potpuni stranci, koji svoju ljubav prema životinjama iskazala uplaćujući pomoć namenjenu troškovima lečenja.

Vesti

Prolećni praznici s ljubimcima: Ovaj video će vam ulepšati dan

Prolećni praznici nam se bliže, a jedni od onih koji će naročito uživati u tome su naši ljubimci. Zašto? Imaćemo više vremena za njih, moči ćemo više da se igramo, zabavljamo i mazimo s njima. Ako uspete da ulovite neki slobodan dan, provedite ga zato sa svojim ljubimcem. Dobro se zabavite, i uživajte u svakom trenu s njima. Setite se da su oni deo našeg života, a mi smo njima čitav život. Volite svoje ljubimce, i pazite na njih.

Vesti subota 17.03. 20:45 Komentara: 1

Kako je konj sprečio vlasnicu da digne ruku na sebe / VIDEO

Ova žena pomišljala je da oduzme sebi život. Međutim, tog dana uz nju je bio konj Sajder. "Osećala sam da će stvari biti bolje bez mene ovde. Odlučila sam da je to taj dan. Otišla sam do štale da proverim da li svi imaju vode, da li su obezbeđeni, kako bih na miru mogla da odem", priča ona. Kako je došlo toga da promeni mišljenje i odustane od ovakve namere, pogledajte u video-snimku...

Vesti subota 17.03. 08:45 Komentara: 0
strana 1 od 200 idi na stranu