Ljubimac na B92.net

Bio je sama kost i koža kada su ga pronašli... / VIDEO

Bio je potpuno sam i bolestan. Kada su ga ugledali kroz prozor delovao im je neverovatno: mršav, bolestan i potpuno tužan. Nisu mogli da veruju da je to pas...

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube/The Dodo
Prinscreen YouTube/The Dodo

Odlučili su da ga odvedu kod veterinara, ali se, tako uplašen, sakrio pa im je trebalo vremena da ga nađu. Gladan i dehidriran, izgledao je kao da mu nije još mnogo ostalo. Veterinari su bili uvereni da neće preživeti.

Nakon nekoliko dana, odveli su ga kući i ubrzo odlučili da ga zadrže.

U novom domu, okružen ljubavlju i toplinom, za samo par nedelja počeo je da dobija na kilaži. Sprijateljio se i sa drugim psima iz komšiluka.

Njegov puni oporavak je potrajao, a nije bio baš ni jeftin. Računi za lečenje iznosili su više od 7.000 dolara.

Osim novih vlasnika, za njegov potpuni oporavak zaslužni su i potpuni stranci, koji svoju ljubav prema životinjama iskazala uplaćujući pomoć namenjenu troškovima lečenja.

Vesti

Ovaj pas se boji svega, osim letenja /VIDEO

Buldog Bentli jedan je od najplašljivijih pasa koje ćete upoznati. I dok su nekima čudni njegovi strahovi, drugima su smešni. Ipak, ono što je zanimljivo, jeste da uživa u letenju helikopterom. Ovo je njegova priča.

Vesti subota 31.03. 14:26 Komentara: 4

Ovaj mačak pruža najbolje masaže na svetu / VIDEO

Svaki vlasnik mačaka zna koliko ove životinje vole da "mese" svoje ljude. Ipak, jedan mačak to radi toliko predano da je svojom veštinom oduševio sve mačkoljupce. Na vide- snimku koji je Bored Panda objavio na Fejsbuku može se videti kako devojka leži na krevetu, dok joj gospodin Hilingpos (eng. Healingpaws, "šape koje leče") nežno masira leđa. Verujemo da će svaki mačkar posle ovog snimka poželeti da se šape ovog vrednog masera nađu i na njegovim leđima!

Vesti četvrtak 29.03. 14:15 Komentara: 4
strana 1 od 40 idi na stranu