Bio je sama kost i koža kada su ga pronašli... / VIDEO

Bio je potpuno sam i bolestan. Kada su ga ugledali kroz prozor delovao im je neverovatno: mršav, bolestan i potpuno tužan. Nisu mogli da veruju da je to pas...

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.03.2018.

13:59

Bio je sama kost i koža kada su ga pronašli... / VIDEO
Prinscreen YouTube/The Dodo

Odlučili su da ga odvedu kod veterinara, ali se, tako uplašen, sakrio pa im je trebalo vremena da ga nađu. Gladan i dehidriran, izgledao je kao da mu nije još mnogo ostalo. Veterinari su bili uvereni da neće preživeti.

Nakon nekoliko dana, odveli su ga kući i ubrzo odlučili da ga zadrže.

U novom domu, okružen ljubavlju i toplinom, za samo par nedelja počeo je da dobija na kilaži. Sprijateljio se i sa drugim psima iz komšiluka.

Njegov puni oporavak je potrajao, a nije bio baš ni jeftin. Računi za lečenje iznosili su više od 7.000 dolara.

Osim novih vlasnika, za njegov potpuni oporavak zaslužni su i potpuni stranci, koji svoju ljubav prema životinjama iskazala uplaćujući pomoć namenjenu troškovima lečenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: