Kako su slepi miševi spasli život jednoj ženi /VIDEO

"Borila sam se sa anksioznošću i napadima panike. Osećala sam kao da nisam u stanju da funkcionišem, generalno. Nisam mogla ni iz kuće da izađem, onda sam otišla u bolnicu. Dva puta“, započinje svoju priču Sara.

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2018.

12:35

Kako su slepi miševi spasli život jednoj ženi /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/ The Dodo

Bila joj je potrebna svrha, neki cilj. Prirdužila se centru za spasavanje životinja.

"Slepi miševi su mi pomogli da se fokusiram na nešto što nisam ja i to mi je dalo želju da budem bolje i da se osećam bolje.“

Jedan slepi miš pomogao joj je da se izleči jer je sa njim, kako kaže, pronašla mnogo sličnosti. Benksija su spasli dok je bio beba. Sari je sada kuća puna spasenih slepih miševa.

"Maksimalan broj životinja koje sam držala u kući bio je 90“, dodaje ona.

"Slepi miševi su toliko učinili za mene i želim da im pomognem najbolje što mogu. Zaslužili su, to im je potrebno", zaključuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: