Svake noći čeka isti voz: Priča koja je aktivirala javnost /VIDEO

Srceparajući snimak psa koji svake noći dolazi na železničku stanicu i kao da čeka poznato lice privukao je pažnju javnosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.02.2018.

14:22

Svake noći čeka isti voz: Priča koja je aktivirala javnost /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/ News Viral Videos

Svake noći u 23 časa ženka psa dolazi na stanicu u Mumbaju, u Indiji, i zuri u voz koji ide za Kalijan. Kako je video-snimak postao popularan na internetu, korisnici su već razvili teorije, a jedna od njih je da čeka prethodnog vlasnika koji ju je ostavio na toj stanici.

Stanovnik ovog mesta zabeležio je neobično ponašanje ovog psa i objavio ga na društvenim mrežama, što je privuklo veliku pažnju korisnika.

Neki veruju da je ženku psa napustila žena koja više nije mogla da se brine o njoj, dok drugi smatraju da čeka putnika koji ju je hranio.

"Primetio sam psa dok sam se vraćao kući“, izjavio je čovek koji je podelio video-snimak.

"Način na koji svake noći iščekuje voz govori da traga za osobom koja ju je hranila ili je ostavila.“

Sada se traži osoba koja bi ovog psa usvojila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: