Da li je ovo najuporniji pas na svetu? /VIDEO

Smešne situacije se kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima događaju gotovo svakodnevno. Ova je posebno privukla pažnju.

Izvor: B92

Sreda, 21.02.2018.

21:15

Da li je ovo najuporniji pas na svetu? /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/The Dodo

Da li je ovom psu bilo dosadno ili je samo želeo pažnju ne znamo, ali njegova namera da dobije koji zagrljaj od svoje vlasnice toliko je bila velika da joj nije dozvoljavao da radi bilo šta drugo.

"Mogu li da čitam? Želiš li tebi da čitam? Molim te. Samo želim da čitam svoju knjigu.“

Čini se da ga nije mnogo zanimalo šta ima njegova vlasnica da kaže, ili radi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: