Kengur pretukao tinejdžera koji je pokušao da ga ubije /FOTO

Tinejdžer iz Australije, koji je pošao u lov na kengure, završio je sa slomljenom vilicom nakon što je jedna od ovih životinja uzvratila napad, prenosi Dejli mejl.

Izvor: B92

Nedelja, 18.02.2018.

20:00

Kengur pretukao tinejdžera koji je pokušao da ga ubije /FOTO
Foto: Thinkstock / ilustracija

Devetnaestogodišnji Džošua Hajden nalazio se u utorak sa svojim bratom u blizini Kelerberina u Zapadnoj Australiji, kada je zadobio povrede vilice i oka.

Hajden kaže da je bio nagnut kroz prozor automobila u pokretu, kada je primetio jednog kengura.

Kengur je pobegao, a mladić je zatim nanišanio dva kengura u daljini.

Međutim, onaj prvi kengur se vratio i napao Hajdena. Hajden kaže da je oko 30 sekundi ležao bez svesti, i da je u prvi mah nakon buđenja pomisio da ga je udario njegov brat.

"Kengur je zapravo udario u auto i razbio prednji prozor. Onda se vratio na mene i udario me pravo u vilicu", izjavio je za ABC.

Mladić se odmah zaputio u bolnicu "Rojal Pert", gde su mu rekli da će morati da sačeka 10 dana da otok splasne, pre nego što ga pošalju na operaciju.

Braća kažu da često idu u lov na kengure, čije meso jedu, ali da se još nije desilo da ih neka od ovih životinja napadne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: