Opasan trend: Vlasnici stavljaju jaja u usta retriverima

Internet svaki dan donosi nove bizarne trendove, a jedan od njih je i "izazov za zlatne retrivere".

Izvor: tportal.hr

Ponedeljak, 12.02.2018.

08:45

Opasan trend: Vlasnici stavljaju jaja u usta retriverima
Foto: Thinkstock / ilustracija

Novi trend sastoji se od stavljanja sirovog jajeta u usta zlatnog retrivera. Cilj je, naravno, da jaje ostane celo. Iako novi trend mnoge zabavlja, veterinari nisu oduševljeni time - kažu da uvek postoji šansa od trovanja salmonelom ili gušenja.

Trend je započela 17-godišnja studentkinja Hejli Bauers. Njena retriverika Suki odlično je dresirana, i ne samo da nije zagrizla jaje, već inače izvodi razne druge trikove. Ipak, drugi psi nisu tako dobro dresirani. Dok jedni jaje sažvaću, drugi ga samo ispljunu... ... a pojedini psi su jednostavno isuviše živahni za izazov. Ima i pasa koji ne vole jaja jer ih se plaše. Čak su se i pojedini ljudi oprobali u izazovu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: