Ljubimac na B92.net

Ova crna maca ima svoje "baksuzno" mesto, koje stalno preskače / VIDEO

Jedna crna maca ima jednu vrlo čudnu naviku. Ona se plaši poda u kuhinji, ili bar njena gazarica tvrdi da je tako.

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen Facebook/Thedodosite
Prinscreen Facebook/Thedodosite

Postoji jedno mesto koje stalno preskače i na koje nikada nije spustila svoju šapu. A to, ne samo što to deluje čudno, nego je i veoma, veoma zabavno.

Zbog toga se nje vlasnica sa svojom ljubimicom igra tako što na njeno "baksuzno" mesto stalno postavlja prepreke, da bi ih ona preskakala.

A to onda postaje zaista urnebesno!

Vesti

Na ove pse niko ne može dugo da bude ljut / VIDEO

Psi odlično znaju kada su krivi i kada su uradili nešto što nisu smeli, ali imaju i pogled kojem niko ne može da odoli. Vlasnici ovih pasa ne mogu da se ljute na njih duže od dve sekunde jer izgledaju toliko slatko, da je nemoguće ostati hladnokrvan.

Vesti nedelja 27.05. 08:30 Komentara: 2

Nišlija brine o 800 napuštenih pasa

Pre deset godina Nišlija Saša Pešić je pored reke i na đubrištu pronašao 12 napuštenih štenaca. Zbrinuo ih je, ne sluteći da će taj događaj odrediti njegov životni poziv. Danas u azilu zajedno sa radnicima brine o 800 pasa spašenih sa ulice i od nesavesnih vlasnika.

Vesti subota 26.05. 20:00 Komentara: 39

Kako orlovi u Srbiji preživljavaju zahvaljujući ljudima

Orlovi lešinari, izuzetno retke i zakonom zaštićene ptice, preživeli su zahvaljujući - ljudima. U kolonijama u kanjonu reke Trešnjice, kod Ljubovije, redovno dobijaju hranu koju u prirodi ne bi mogli da nađu. Njihovo hranilište posećuju turisti sa svih strana nadajući se da će videti "kraljeve visina".

Vesti subota 26.05. 18:35 Komentara: 1

Da li se iko ovoliko raduje poštaru? /VIDEO

Čaki je pas koji svaki put sa nestrpljenjem iščekuje na vratima poštara. Raduje mu se više nego bilo ko u kući. Međutim, jednog dana poštara više nije bilo. Saznali su da je premešten na drugi deo grada. Ipak, Čakijeva vlasnica je našla načina da ga iznenadi. Pogledajte snimak.

Vesti petak 25.05. 08:40 Komentara: 11
strana 1 od 223 idi na stranu