Ljubimac na B92.net

Vlasnica pokušala da "poleti" sa svojim velikim ljubimcem / VIDEO

Jedna žena je, na aerodromu u Nju Džersiju, pokušala da se ukraca u avion zajedno sa paunom. Za svog ljubimca pticu je, uredno, kupila i kartu.

Izvor: ABC News
Podeli
Thinkstock / Ilustracija
Thinkstock / Ilustracija

Aerodromskom osoblju je pokušala da objasni da to nije bilo kakva ptica, već o "paun koji joj pruža emotivnu podršku".

Osoblje kompanije "Junajted erlajns" odbilo je da pusti ženu da se sa ogromnom pticom ukraca u letelicu.

Portparol kompanije Andrea Hiler je saopštio da paun nije mogao da bude tretiran kao kućni ljubimac, najviše zbog svoje veličine i težine.

Fotografije i snimci suludog ovog digađaja postali su hit na društvenim mrežama.

Vesti

I one su žrtve rata: Ko brine o mačkama u Siriji? /VIDEO

Život mačića u Siriji veoma je težak. Kako zbog teške situacije, tako i zbog surovosti dece koja su navikla da ih maltretiraju. Zbog toga je pokrenut projekat koji zbrinjava mačiće između dva i četiri meseca. Volonteri se trude da decu i odrasle nauče kako da se ponašaju prema ovim stvorenjima, ali i da im pomognu kada su u nevolji.

Vesti utorak 22.05. 20:45 Komentara: 4

Duvanski dim škodi i ljubimcima

Da li ste nekada, dok u svom domu palite jednu cigaretu za drugom, pomislili da tako štetite i svojim ljubimcima? I oni su pasivni pušači čije zdravlje strada zbog naših loših navika.

Vesti utorak 22.05. 13:32 Komentara: 0

"Jarac iz pakla": Ansel može da uništi bukvalno sve / VIDEO

Ne postoji brava koju jarac Ansel ne može da obije, ograda koju ne može da probije niti preskoči, hrana koje ne može da se domogne... Zbog svoje upornosti i destruktivnosti, ova simpatična životinja dobila je nadimak Uništitelj. Ansel je kod svoje vlasnice došao kao jare, koje je bilo zlostavljano. Tamo je upoznao ženku Petal, koja mu je danas najbolji prijatelj i koja prati sve njegove avanture.

Vesti ponedeljak 21.05. 08:35 Komentara: 12
strana 1 od 222 idi na stranu