Nestao im je pas, a kada se vratio nosio je poruku na ogrlici

Lui je dvanaest godina star pas koji je nestao iz svog doma. Njegov iznenadni nestanak potresao je njegove vlasnike, koji su brinuli da mu se nešto nije dogodilo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.01.2018.

21:31

Nestao im je pas, a kada se vratio nosio je poruku na ogrlici
Foto: Thinkstock

Ipak, ispostavilo se da nisu imali razloga za brigu. Njihov pas bio je na misiji spasavanja. Lui se uveče vratio kući, izgledao je iscrpljeno i jedva je dočekao da legne na svoj krevetić.

Vlasnici su ga zabrinuto gledali, a onda su na njegovoj ogrlici zapazili karton s porukom koja je sve objasnila.

Na poruci je pisalo da je Lui spasao komšijino kuče Medi iz nevolje. Motao se oko komšijine kuće i kada ga je spazio nije ga ostavljao na miru sve dok komšija nije krenuo za njim.

Lui ga je doveo do mesta na kom se nalazio njegov pas. Bila je zatrpana gomilom granja i nije mogla da se pomeri. Zajedničkim snagama, Lui i njen vlasnik izvukli su malu Medi i spasli joj život.

Nakon spasavanja, Lui je bio nagrađen psećim poslasticama, a onda se vratio svojoj porodici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: