Dva puta je prešla po 30 kilometara da bi se vratila starim vlasnicima

Upoznajte Ketlin, jednu veoma dobru kucu koja je uspela da pređe više od 30 kilometara kako bi se vratila u Oklahomu kod porodice koja nije mogla da je zadrži.

Izvor: B92

Subota, 13.01.2018.

08:40

Default images

Njeni vlasnici su se preselili u novu kuću u gradiću Seminol, u Oklahomi, koja nema ogradu. Zbog toga su Ketlin poklonili prijateljima u 30-ak kilometara udaljenom mestu Prag.

Veoma privržena starim vlasnicima, Ketlin se u decembru vratila u Seminol, prešavši razdaljinu od skoro 33 kilometra, i to pri temperaturi od samo četiri stepena Celzijusa, piše Baz Fid.

"Ovako nešto do sada nisam videla. Ona verovatno spada među pse koji su najviše putovali", rekla je Rebeka Aker, menadžerka loklanog skloništa za životinje.

Pošto je dva puta, za kratko vreme, uspela da se vrati iz Praga u Seminol, novi vlasnici su odlučili da odustanu od pokušaja da je zadrže. Ketlin su predali organizaciji koja drži sklonište.

"Njeno srce želi da bude sa njima, ali oni ne mogu da je zadrže", napisali su vlasnici skloništa na svojoj Fejsbuk strani.

Ketlin je, zbog toga, sada ponuđena na usvajanje za sumu od 25 dolara. Jedini uslov je da novi vlasnik ima ograđeno dvorište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: