Ljubimac na B92.net

Poznata glumica je "možda oduvek bila luda za mačkama" / FOTO

Zvezda brojnih holivudskih hitova glumica Dru Barimor velika je ljubiteljka mačaka, što je dokazala i pre nekoliko dana.

Izvor: B92
Podeli

Ona i njene ćerke su, pre nekoliko dana, htele da spasu jednu macu sa ulice, a kući su se vratile sa njih tri. Dru je, tim povodom, na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju sa macama i u komentaru napisala:

"Moje ćerke i ja smo otišle da spasimo jednu mačku, a došle smo kući sa tri mačeta. Da li ja to postajem luda za mačkama? Njihova imena su (s leva na desno) Laki, Pič, Ferni, sve tri ženke!"

U svom sledećem postu Dru je zaključila da je "možda oduvek bila luda za mačkama", postavivši svoju fotografiju sa mačkom iz filma "Mačje oko", snimljenog 1985. godine po tekstu Stivena Kinga.

Vesti

Da li se po štenetu pas poznaje?

Da li način na koji se štene ponaša može da predvidi narav psa u odraslom dobu? Uprkos rasprostranjenom uverenju da je tako, istraživanja pokazuju da se karakter psa može naslutiti tek posle šestog meseca života.

Vesti sreda 18.07. 19:55 Komentara: 4

Naučite vašeg psa da ne grize stvari

Mladunci u periodu između treće nedelje i osmog meseca života dobijaju i gube zube, pa, kao i bebe, imaju vrlo jaku potrebu da grizu. Za njih je u tom periodu čak normalno i potrebno da grizu. Mnogi, međutim, od ove navike ne odustaju ni kad odrastu.

Vesti ponedeljak 16.07. 20:02 Komentara: 0
strana 1 od 237 idi na stranu