Ljubimac na B92.net

Poznata glumica je "možda oduvek bila luda za mačkama" / FOTO

Zvezda brojnih holivudskih hitova glumica Dru Barimor velika je ljubiteljka mačaka, što je dokazala i pre nekoliko dana.

Izvor: B92
Podeli

Ona i njene ćerke su, pre nekoliko dana, htele da spasu jednu macu sa ulice, a kući su se vratile sa njih tri. Dru je, tim povodom, na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju sa macama i u komentaru napisala:

"Moje ćerke i ja smo otišle da spasimo jednu mačku, a došle smo kući sa tri mačeta. Da li ja to postajem luda za mačkama? Njihova imena su (s leva na desno) Laki, Pič, Ferni, sve tri ženke!"

U svom sledećem postu Dru je zaključila da je "možda oduvek bila luda za mačkama", postavivši svoju fotografiju sa mačkom iz filma "Mačje oko", snimljenog 1985. godine po tekstu Stivena Kinga.

Vesti

I pored proteze, Karamel je nezaustavljiva / VIDEO

Kada je dobio poziv da pomogne povređenoj veverici, koja se uhvatila u zamku koju su postavili lovci, vozio je 17 sati kako bi je spasao. Pošto su joj prednje noge bile slomljene, veterinari su morali da ih amputiraju. Karamel, kako su joj dali ime, relativno brzo se oporavila i nastavila da trčkara kao nekada. A tek kada su joj napravili protezu...

Vesti sreda 25.04. 23:00 Komentara: 7

Ova mačka se ponaša kao pravi pas /VIDEO

Vlasnik ove mace podelio je zanimljiv video-snimak. Naime, bacio je igračku u nadi da će po nju pojuriti pas, međutim, odreagovala je mačka, i to ne samo jedanput. "Nešto nije u redu ovde", napisao je on. Pogledajte video-snimak.

Vesti utorak 24.04. 15:40 Komentara: 10
strana 1 od 213 idi na stranu