Ljubimac na B92.net

Poznata glumica je "možda oduvek bila luda za mačkama" / FOTO

Zvezda brojnih holivudskih hitova glumica Dru Barimor velika je ljubiteljka mačaka, što je dokazala i pre nekoliko dana.

Izvor: B92
Podeli

Ona i njene ćerke su, pre nekoliko dana, htele da spasu jednu macu sa ulice, a kući su se vratile sa njih tri. Dru je, tim povodom, na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju sa macama i u komentaru napisala:

"Moje ćerke i ja smo otišle da spasimo jednu mačku, a došle smo kući sa tri mačeta. Da li ja to postajem luda za mačkama? Njihova imena su (s leva na desno) Laki, Pič, Ferni, sve tri ženke!"

U svom sledećem postu Dru je zaključila da je "možda oduvek bila luda za mačkama", postavivši svoju fotografiju sa mačkom iz filma "Mačje oko", snimljenog 1985. godine po tekstu Stivena Kinga.

Vesti

Ovi psi bili su osuđeni na smrt / VIDEO

Pit bul Kajen spasen je u poslednji čas od smrti. Imao je problem sa ponašanjem, zbog čega se ove pasmine u SAD većinom uspavljuju. Ali, ovaj pas dobio je novu priliku, baš kao i čovek koji se brinuo o njemu.

Vesti nedelja 21.01. 08:45 Komentara: 2

"Kada dođe taj trenutak, želim da moj pas umre sa mnom"

Izjava francuskog glumca Alena Delona da želi da njegov pas zajedno sa njim napusti ovaj svet, izazvala je polemiku u Francuskoj. Delon rekao je da ovaj svet neće napustiti sam i da će tražiti od veterinara da uspava i njegovog psa, trogodišnjeg belgijskog ovčara po imenu Lubo.

Vesti subota 20.01. 20:10 Komentara: 33

Ova kuca i radnik Gradske čistoće su najbolji drugari / VIDEO

Mnogi imaju predrasudu da psi u dvorištima "kidišu" na poštare, raznosače novina, đubretare… Međutim, sve je više video snimaka vlasnika iz celog sveta koji nam potvrđuju upravo suprotno – da njihovi psi zapravo imaju prava prijateljstva s vrednim radnicima koji ih svako malo posete. Svaki put kada ovaj radnik Gradske čistoće svrati u ulicu gde živi ovaj predivan zlatni retriver, on mu donese poslasticu i priušti mu višeminutnu partiju maženja i ljubavi. Ima li šta slađe?

Vesti petak 19.01. 20:45 Komentara: 0
strana 1 od 179 idi na stranu