Poznata glumica je "možda oduvek bila luda za mačkama" / FOTO

Zvezda brojnih holivudskih hitova glumica Dru Barimor velika je ljubiteljka mačaka, što je dokazala i pre nekoliko dana.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

15:30

Default images

Ona i njene ćerke su, pre nekoliko dana, htele da spasu jednu macu sa ulice, a kući su se vratile sa njih tri. Dru je, tim povodom, na svom profilu na Instagramu postavila fotografiju sa macama i u komentaru napisala:

"Moje ćerke i ja smo otišle da spasimo jednu mačku, a došle smo kući sa tri mačeta. Da li ja to postajem luda za mačkama? Njihova imena su (s leva na desno) Laki, Pič, Ferni, sve tri ženke!"

U svom sledećem postu Dru je zaključila da je "možda oduvek bila luda za mačkama", postavivši svoju fotografiju sa mačkom iz filma "Mačje oko", snimljenog 1985. godine po tekstu Stivena Kinga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: