Retriver sa povređenim okom sam otišao kod veterinara / VIDEO

Zlatni retriver iz Bangkoka, kojem je povređeno oko, pojavio se sam ispred vrata klinike za životinje, gde mu je ubrzo ukazana pomoć, preneo je "Jahu njuz".

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.01.2018.

08:40

Default images

Retriver je s krvavim levim okom došao ispred veterinarske stanice i zagrebao šapom po vratima. Otvorila mu je veterinarka Siramani Vongpitajadisai, koja mu je očistila oko, zašila pokidani kapak i stavila mu zaštitnu kragnu oko vrata kako ne bi češao ranu dok zarasta.

Siramani je nazvala psa "Den", što je tajlandska skraćenica za zlatnog retrivera.

Veterinarka je sigurna da je ovaj disciplinovani pas bio nečiji ljubimac, ali nije imao čip niti ogrlicu koji bi pomogli da se nađe njegov vlasnik. Iako ga je danima vozila na svom motoru po komšiluku, nadajući se da će ga neko prepoznati, to se nije dogodilo.

Uporna Siramani je potom postavila fotografije pametnog retrivera na Fejsbuk stranici klinike, nakon čega se pojavio vlasnik. Ispostavilo se da se "Den" išunjao iz kuće i verovatno povredio tokom tog procesa.

Da li je znao na koja vrata da zakuca, da li ga je vodio instinkt ili se ovoj pametnoj kuci posrećilo da šapom "pokuca" baš na vrata klinike - nikad nećemo saznati, ali je svakako imala sreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: