Ljubimac na B92.net

I Kuršumlija ima svog Hačika koji čeka vlasnika već godinu dana /VIDEO

Koliko može biti velika ljubav psa prema čoveku pokazuje priča iz kuršumlijskog kraja. Pre godinu dana, pas mešanac je na autobuskoj stanici u selu Vlahinja ispratio svog vlasnika. On je u međuvremenu umro, a pas ga još čeka na mestu gde je ostavljen.

Izvor: B92
Podeli

Sedi pored puta i čeka, ispraća vozila, bez obzira na vremenske prilike, on je uvek na istom mestu, da ne propusti neko vozilo.

"On čeka gazdu koji je otišao pre izvesnog vremena, možda godinu, godinu i po dana za Beograd i nije se vratio“, priča Miroslav Ilić iz sela Žuč.

Njegov vlasnik je iz susednog sela. Kada se razboleo, pas ga je ispratio do ovog mesta, gde su se rastali. Nažalost, njegov vlasnik se neće vratiti, jer je preminuo u Beogradu. Pojedini meštani ga redovno obilaze.

Pojedini su pokušali da ga udome, ali se on uvek vraća na ovo mesto.

Ostatak priče o ovom psu pogledajte u prilogu.

Vesti

Kako prevazići fobiju od mačaka?

Najpoznatiji strah na svetu je klaustrofobija ili strah od zatvorenog, skučenog prostora, zatim sledi akrofobija ili strah od visine, detofobija - strah od zubara, zoofobija - strah od životinja.

Vesti utorak 16.01. 08:40 Komentara: 10

Pande bliznakinje prvi put na snegu / VIDEO

Pandice Fu Feng i Fu Ban, koje žive u zoo-vrtu u Beču, prvi put su se susrele sa snegom. Ovo iskustvo im je bilo veoma zanimljivo, pa su odmah počele da se igraju, bez obzira na hladnoću. Iskusno ih je nadgledala mama Jang Jang.

Vesti ponedeljak 15.01. 13:02 Komentara: 0
strana 1 od 177 idi na stranu