Ljubimac na B92.net

Slovenački ZOO vrt: Ne bacajte petarde

Zoološki vrt u Sloveniji pozvao je stanovnike prestonice koji žive u njegovoj blizini da ne koriste vatromete i petarde tokom proslave Nove godine.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Bili bismo veoma zahvalni kada ljudi koji žive u neposrednoj blizini zoološkog vrta ne bi koristili pirotehniku", rekla je ispred odseka za marketing zoo vrta u Ljubljani Aleksandra Riterova, prenosi TASS.

Ona je zatim dodala da se svake godine nada da će sve životinje preživeti novogodišnju noć i da neće biti žrtava.

Vesti

Kako prevazići fobiju od mačaka?

Najpoznatiji strah na svetu je klaustrofobija ili strah od zatvorenog, skučenog prostora, zatim sledi akrofobija ili strah od visine, detofobija - strah od zubara, zoofobija - strah od životinja.

Vesti utorak 16.01. 08:40 Komentara: 9

Pande bliznakinje prvi put na snegu / VIDEO

Pandice Fu Feng i Fu Ban, koje žive u zoo-vrtu u Beču, prvi put su se susrele sa snegom. Ovo iskustvo im je bilo veoma zanimljivo, pa su odmah počele da se igraju, bez obzira na hladnoću. Iskusno ih je nadgledala mama Jang Jang.

Vesti ponedeljak 15.01. 13:02 Komentara: 0

Ovce su zapravo veliki psi / VIDEO

Mnoge vrste životinja vole društvo ljudi, a među njima su i ovce. Štaviše, ova nežna i ljupka stvorenja toliko su naviknuta na život s ljudima da imaju puno poverenja u njih i vrlo su pitoma.Zato su savršeni ljubimci, a ukoliko sumnjate u to, tu je video-snimak koji je nedavno objavio kanal BuzzFeed Animals da vas uveri u suprotno. Uživajte!

Vesti nedelja 14.01. 21:55 Komentara: 8
strana 1 od 177 idi na stranu