Ljubimac na B92.net

Slovenački ZOO vrt: Ne bacajte petarde

Zoološki vrt u Sloveniji pozvao je stanovnike prestonice koji žive u njegovoj blizini da ne koriste vatromete i petarde tokom proslave Nove godine.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

"Bili bismo veoma zahvalni kada ljudi koji žive u neposrednoj blizini zoološkog vrta ne bi koristili pirotehniku", rekla je ispred odseka za marketing zoo vrta u Ljubljani Aleksandra Riterova, prenosi TASS.

Ona je zatim dodala da se svake godine nada da će sve životinje preživeti novogodišnju noć i da neće biti žrtava.

Vesti

Ovako izgleda kada mačka gleda horor film /VIDEO

Iako je poznato da su veći ljubitelji televizije psi, ima mačaka koje uživaju da sa svojim vlasnicima gledaju TV program. Ova maca nije baš uživala, ali jeste pravila društvo svojim vlasnicima koji su u tom trenutku gledali horor film i rešili da snime reakcije svog kućnog ljubimca.

Vesti nedelja 31.12. 08:40 Komentara: 14

Ne prihvata "ne": Kad ogladni, ova mačka otvara fioke / VIDEO

Sakrili ste poslastice za mačke u fioku jer ste sigurni da je to nepremostiva prepreka za vašu ljubimicu? U velikoj ste zabludi - vaša ljubimica je već u fioci! Veterani koji dobro poznaju mačke znaju da je nemoguće sprečiti ih u njihovim namerama. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da mački date ono što želi i tako joj se barem dodvorite.

Vesti subota 30.12. 15:45 Komentara: 0

Šta je ostalo od pomeranca? Ništa! / VIDEO

Duhovit video-snimak prikazuje da veličina jednog pomeranca nije ono što zapravo vidimo. Iako njegov stav umnogome zavisi od njegove raskošne dlake, šta se dogodi kada pomeranca stavite u jednu posudu. Pa, recimo da ne ostane ništa od njega.

Vesti petak 29.12. 18:00 Komentara: 7
strana 1 od 19 idi na stranu