Ljubimac na B92.net

Maca rođena sa dve glave izgubila bitku za život

Maca rođena s kongenitalnom anomalijom, Beti Bi, izgubila je bitku za život.

Izvor: index.hr
Podeli

Ova maca rođena je s dve glave i od prvog dana imala je najbolju moguću negu. Mislili su da joj je prilikom hranjena mleko otišlo pogrešnim putem i da je dobila upalu pluća.

Svega 16 dana stara, ova maca nije imala snage da se bori sa svim što ju je snašlo. Od antibiotika joj je postalo loše i počela je da povraća. Borila se, ali je borba bila teška.

Njena vlasnica dala je sve od sebe, ali nažalost Beti Bi nije uspela da se izbori da živi.

Vesti

Ova kuca i radnik Gradske čistoće su najbolji drugari / VIDEO

Mnogi imaju predrasudu da psi u dvorištima "kidišu" na poštare, raznosače novina, đubretare… Međutim, sve je više video snimaka vlasnika iz celog sveta koji nam potvrđuju upravo suprotno – da njihovi psi zapravo imaju prava prijateljstva s vrednim radnicima koji ih svako malo posete. Svaki put kada ovaj radnik Gradske čistoće svrati u ulicu gde živi ovaj predivan zlatni retriver, on mu donese poslasticu i priušti mu višeminutnu partiju maženja i ljubavi. Ima li šta slađe?

Vesti petak 19.01. 20:45 Komentara: 0

Lepota, radost i humanost na Mrnjau Festu / FOTO

Mnogi svetski gradovi mogu da se pohvale ket-kafeima, ali samo Beograd ima jedinstveni festival posvećen mačkama i onima koji ih vole – Mrnjau Fest! Tradicionalni novogodišnji mačji festival slavi kreativnost, radost života i ta divna stvorenja – mačke

Vesti četvrtak 18.01. 15:18 Komentara: 6
strana 1 od 178 idi na stranu