Ljubimac na B92.net

Maca rođena sa dve glave izgubila bitku za život

Maca rođena s kongenitalnom anomalijom, Beti Bi, izgubila je bitku za život.

Izvor: index.hr
Podeli

Ova maca rođena je s dve glave i od prvog dana imala je najbolju moguću negu. Mislili su da joj je prilikom hranjena mleko otišlo pogrešnim putem i da je dobila upalu pluća.

Svega 16 dana stara, ova maca nije imala snage da se bori sa svim što ju je snašlo. Od antibiotika joj je postalo loše i počela je da povraća. Borila se, ali je borba bila teška.

Njena vlasnica dala je sve od sebe, ali nažalost Beti Bi nije uspela da se izbori da živi.

Vesti

Ovako izgleda kada mačka gleda horor film /VIDEO

Iako je poznato da su veći ljubitelji televizije psi, ima mačaka koje uživaju da sa svojim vlasnicima gledaju TV program. Ova maca nije baš uživala, ali jeste pravila društvo svojim vlasnicima koji su u tom trenutku gledali horor film i rešili da snime reakcije svog kućnog ljubimca.

Vesti nedelja 31.12. 08:40 Komentara: 14

Ne prihvata "ne": Kad ogladni, ova mačka otvara fioke / VIDEO

Sakrili ste poslastice za mačke u fioku jer ste sigurni da je to nepremostiva prepreka za vašu ljubimicu? U velikoj ste zabludi - vaša ljubimica je već u fioci! Veterani koji dobro poznaju mačke znaju da je nemoguće sprečiti ih u njihovim namerama. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da mački date ono što želi i tako joj se barem dodvorite.

Vesti subota 30.12. 15:45 Komentara: 0

Šta je ostalo od pomeranca? Ništa! / VIDEO

Duhovit video-snimak prikazuje da veličina jednog pomeranca nije ono što zapravo vidimo. Iako njegov stav umnogome zavisi od njegove raskošne dlake, šta se dogodi kada pomeranca stavite u jednu posudu. Pa, recimo da ne ostane ništa od njega.

Vesti petak 29.12. 18:00 Komentara: 7
strana 1 od 19 idi na stranu