Preterivanje? "Priznajem, psa volim više od svog sina"

Tridesetosmogodišnja Helena Mjuler iz Kembridža toliko voli svog psa Lolu da joj je posvetila ceo život, a ne stidi se da prizna da je voli više od sina.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.12.2017.

13:35

Default images

Njen pas će za Božić uživati u čak 68 poklona koji ga čekaju ispod jelke, a priznaje da je Loli otvorila čak i bankovni račun na koji svaki mesec uplaćuje po sto funti. Tako će pas dobiti više poklona od njenog šestogodišnjeg sina Harija, ali ona ističe da Lolu jednostavno iz godine u godinu voli sve više.

“Da, volim svog psa više nego sina. Znate, Lola nikada ne kuka oko domaćeg zadatka i nikada se ne žali oko toga šta ima za večeru. Juče je prvi put videla sneg, a onda sam shvatila da nisam sina slikala na snegu, ali jesam Lolu sto puta. To se uvek dešava“, priznaje Helena.

Za negu Loline dlake mesečno troši 150 funti, a pas jede isključivo najbolju hranu iz omiljenog pet-šopa.

“Nazvali su je Lejdi Lola zato što je razmažena i ima poseban tretman“, kaže Helena i priznaje da joj je Lola u potpunosti promenila život. – “Da, opsesivna sam. Ako spava, ja je neću buditi, a ako se mazimo na kauču, onda zovem supruga da mi donese šta mi je potrebno.“

Koliko se brine o Loli svedoči i situacija sa hranom. Kaže, ako Lola neće da jede, onda je hrani kašikom.

“Moram da budem sigurna da je Lola jela, ne mogu da podnesem pomisao da će ostati gladna dok sam ja na poslu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: