Ljubimac na B92.net

Oposum provalio u prodavnicu, ukrao burbon i napio se

Jedan oposum pušten je nazad u divljinu na Floridi nakon što se otreznio posle pijanstva u jednoj prodavnici pića.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Oposum je pobegao iz svog prirodnog staništa, a radnik prodavnice pronašao ga je kako spava pored slomljene, prazne flaše burbona.

Veruje se da je provalio u prodavnicu i ukrao piće.

“Radnik je pronašao oposuma pored slomljene flaše likera koja je bila prazna. Definitivno se nije ponašala normalno“, rekao je zaposleni u rezervatu iz kojeg je pobegao oposum.

Kažu da je ženka oposuma bila dezorijentisana, preterano je balila i bila bleda. Osoblje radnje dalo joj je hranu i vodu i brinulo se o njoj dok se potpuno nije otreznila.

“Davali smo joj što više tečnosti kako bismo je očistili od toksina iz alkohola. Bila je dobro posle nekoliko dana. Popila je celu flašu, neverovatno!“, kaže vlasnik radnje Keš Mur.

Vesti

Kako je mali nilski konj postao nosorog... / VIDEO

Kada je bio sasvim mali nilski konj Čarli je ostao bez mame. Spasili su ga dobri ljudi iz prihvatilišta za nosoroge. Ubrzo je postao njihov najbolji prijatelj, ali je odrastao i sam misleći da je nosorog. U međuvremenu je naučio da se ponaša kao nilski konj, ali još uvek ponekada dođe da se mazi sa svojim omiljenim nosorozima.

Vesti utorak 20.03. 08:40 Komentara: 0

Prolećni praznici s ljubimcima: Ovaj video će vam ulepšati dan

Prolećni praznici nam se bliže, a jedni od onih koji će naročito uživati u tome su naši ljubimci. Zašto? Imaćemo više vremena za njih, moči ćemo više da se igramo, zabavljamo i mazimo s njima. Ako uspete da ulovite neki slobodan dan, provedite ga zato sa svojim ljubimcem. Dobro se zabavite, i uživajte u svakom trenu s njima. Setite se da su oni deo našeg života, a mi smo njima čitav život. Volite svoje ljubimce, i pazite na njih.

Vesti subota 17.03. 20:45 Komentara: 1
strana 1 od 200 idi na stranu