Ljubimac na B92.net

Oposum provalio u prodavnicu, ukrao burbon i napio se

Jedan oposum pušten je nazad u divljinu na Floridi nakon što se otreznio posle pijanstva u jednoj prodavnici pića.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Oposum je pobegao iz svog prirodnog staništa, a radnik prodavnice pronašao ga je kako spava pored slomljene, prazne flaše burbona.

Veruje se da je provalio u prodavnicu i ukrao piće.

“Radnik je pronašao oposuma pored slomljene flaše likera koja je bila prazna. Definitivno se nije ponašala normalno“, rekao je zaposleni u rezervatu iz kojeg je pobegao oposum.

Kažu da je ženka oposuma bila dezorijentisana, preterano je balila i bila bleda. Osoblje radnje dalo joj je hranu i vodu i brinulo se o njoj dok se potpuno nije otreznila.

“Davali smo joj što više tečnosti kako bismo je očistili od toksina iz alkohola. Bila je dobro posle nekoliko dana. Popila je celu flašu, neverovatno!“, kaže vlasnik radnje Keš Mur.

Vesti

Ovako izgleda kada mačka gleda horor film /VIDEO

Iako je poznato da su veći ljubitelji televizije psi, ima mačaka koje uživaju da sa svojim vlasnicima gledaju TV program. Ova maca nije baš uživala, ali jeste pravila društvo svojim vlasnicima koji su u tom trenutku gledali horor film i rešili da snime reakcije svog kućnog ljubimca.

Vesti nedelja 31.12. 08:40 Komentara: 14

Ne prihvata "ne": Kad ogladni, ova mačka otvara fioke / VIDEO

Sakrili ste poslastice za mačke u fioku jer ste sigurni da je to nepremostiva prepreka za vašu ljubimicu? U velikoj ste zabludi - vaša ljubimica je već u fioci! Veterani koji dobro poznaju mačke znaju da je nemoguće sprečiti ih u njihovim namerama. Najbolja stvar koju možete da uradite jeste da mački date ono što želi i tako joj se barem dodvorite.

Vesti subota 30.12. 15:45 Komentara: 0

Šta je ostalo od pomeranca? Ništa! / VIDEO

Duhovit video-snimak prikazuje da veličina jednog pomeranca nije ono što zapravo vidimo. Iako njegov stav umnogome zavisi od njegove raskošne dlake, šta se dogodi kada pomeranca stavite u jednu posudu. Pa, recimo da ne ostane ništa od njega.

Vesti petak 29.12. 18:00 Komentara: 7
strana 1 od 19 idi na stranu