Oposum provalio u prodavnicu, ukrao burbon i napio se

Jedan oposum pušten je nazad u divljinu na Floridi nakon što se otreznio posle pijanstva u jednoj prodavnici pića.

Izvor: B92

Utorak, 05.12.2017.

15:10

Oposum provalio u prodavnicu, ukrao burbon i napio se
foto: getty

Oposum je pobegao iz svog prirodnog staništa, a radnik prodavnice pronašao ga je kako spava pored slomljene, prazne flaše burbona.

Veruje se da je provalio u prodavnicu i ukrao piće.

“Radnik je pronašao oposuma pored slomljene flaše likera koja je bila prazna. Definitivno se nije ponašala normalno“, rekao je zaposleni u rezervatu iz kojeg je pobegao oposum.

Kažu da je ženka oposuma bila dezorijentisana, preterano je balila i bila bleda. Osoblje radnje dalo joj je hranu i vodu i brinulo se o njoj dok se potpuno nije otreznila.

“Davali smo joj što više tečnosti kako bismo je očistili od toksina iz alkohola. Bila je dobro posle nekoliko dana. Popila je celu flašu, neverovatno!“, kaže vlasnik radnje Keš Mur.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: