Tužna sudbina psa kojeg je vlasnik ostavio na aerodromu

Pas kojeg je vlasnik ostavio na aerodromu preminuo je od "slomljenog srca“.

Izvor: B92

Sreda, 22.11.2017.

10:57

Default images

Pas, nazvan “Nube Viajera“ ili lutajući oblak, proveo je čitav meseci lutajući terminalima na aerodromu Palonegro blizu Bukaramange u Kolumbiji u nadi da će se ponovo sresti sa svojim vlasnikom.

Prema rečima očevidaca, kuca je stalno njuškala ljude na aerodromu pre nego što je odustala od potrage za vlasnikom i beznadežno ležala u jednom ćošku.

I putnici, i osoblje aerodroma nudili su joj hranu i vodu, ali ona je odbijala da jede.

“Pretpostavljamo da je imala vlasnika i dom, ali da ju je nego baš ovde ostavio čim neće da ode odavde“, kaže dr Alehandro Sotomont.

U jednom trenutku prebacili su je u azil, ali ubrzo umiljata kuca više nije mogla ni da stoji na nogama. Uprkos tome što su joj davali hranu i lekove, pas je postajao sve depresivniji i na kraju je uginuo od tuge.

Veterinari kažu da je u slučaju pasa ovo i te kako moguće, te da kuca nije mogla da preboli to što ju je vlasnik napustio i razbolela se od tuge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: