Ljubimac na B92.net

Pas holivudskog glumca želi da dokaže da je i on talentovan na gazdu

Pas holivudskog glumca Krisa Evansa očigledno je talentovan na gazdu, a o karijeri na Brodveju bi ozbiljno mogao da razmisli.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Naime, njegov preslatki pas kad god mu se peva šapom pritisne dugme na svojoj omiljenoj plišanoj igrački. Tada počinje pesma “The Sleeps Tonight“. A onda, zapeva i on!

Poslušajte!

Inače, Dodžer je, kao što se vidi, jedan zaista srećan pas kojeg je Kris udomio prošle godine dok je snimao film “Gifted“. Često deli njegove nestašluke, a možda najslađe viđanje bilo je kada se Kris posle 10 nedelja snimanja vratio kući i ponovo sreo sa svojim Dodžerom. Pogledajte.

Vesti

“Todorova subota“ obeležena u Svilajncu / VIDEO

Još malo o konjima i ljubiteljma ovih plamenitih životinja. Prva subota Uskršnjeg posta zove se i Todorova subota. Svečano se obeležava u Svilajncu gde se okupljaju vlasnici i uzgajivači konja Resave. Oni defileom obeležavaju ovaj dan kao svoj praznik.

Vesti subota 24.02. 18:10 Komentara: 0

Zoolog zabeležio napet prizor: Pas umakao čoporu vukova / VIDEO

Na video-snimku, snimljenom u nacionalnom parku Abruzo Italiji, zoolog Paolo Forconi uspeo je da zabeleži nesvakidašnji prizor. Tri mlada vuka, stara devet meseci, napala su psa, kojeg su ugrizla dvaput. Međutim, pas je zahvaljujući svojoj snalažljivosti uspeo da pobegne, i to kroz rupu u ogradi od žice. "Pas je sada dobro", napisao je Forconi na svom Fejsbuk profilu.

Vesti subota 24.02. 08:35 Komentara: 47

Ćurani se zaglavili u trci oko drveta / VIDEO

Jutjuber Trent Tomas odlučio je da se malo našali i pozajmi svoj glas ćuranima koji su na jednom video-snimku neprestano kružili oko drveta. Ne zna se šta je nateralo životinje na ovakvo ponašanje, ali se svakako može zaključiti da je u pitanju zanimljiv i smešan snimak.

Vesti petak 23.02. 20:25 Komentara: 1

Neko bi da se "drži za ruke" /VIDEO

Ovaj zlatni retriver dobio je novu vlasnicu nakon što je njegov vlasnik preminuo. Na objavljenom video-snimku vidi se pas koji uporno daje svoju šapu očigledno zadovoljan novom "mamom". Čini se da je željan ljubavi. Pogledajte ovaj dirljiv video-materijal.

Vesti četvrtak 22.02. 18:00 Komentara: 1
strana 1 od 192 idi na stranu